Početna / Dnevni Komentar / Ajmo ustaše, pa niste valjda pičkice!?

Ajmo ustaše, pa niste valjda pičkice!?

plenki-i-haso

 

slobo-300x150Ajmo! Ajmo ustaše! U boj! Na ulicu, stroj i kolonu. Zovite Bujanca, nek oglasi na brzoglasu i dalekovidnici. Svemrežje neka vrvi domoljubljem, nek svaka poštena hrvatska majka pusti suzu. Nek’ se ori “Za Dom spremni”! Gdje su Tepeš i Glasnović? Ćoroća konzultirajte, nek’ okupi ekipu. Neka se žurno osnuje stožer. Hitno nađite Đuru! Šator da se razapne. Probudite Božu Alića, neka se otrijezni smjesta. I Tomca dovesti treba. Zar ne vidite što se dogodilo? Hasu vašeg, Hasana vam žele maknuti. Mučki bi ga odstranili, sad kad im je pobjedu donio. Vašeg heroja, mučenika i šehida. Najboljeg ministra u povijesti, vašeg ministra, najboljeg čovjeka i stručnjaka. Vašu diku i ponos bi iz vlade izostavili!? Ma nemoj, taman posla!

Da ga neki fićfirić Plenki po nalogu četničkog Bruxellesa omalovažava pred vašim očima!? Zar ćete to dozvoliti, ustaše?

I to ne bilo kako, nego na najgori mogući način; uz ucjenu ovog našeg, domaćeg četnika. Ne nekog Milanovića ili Ostojića nego onog što je sa Stanimirovićem četnička kola vazda plesao, onog što vas od stvaranja države zajebava zajedno s komunističkim ološem.
On da vam ministra smjenjuje!?

Ajmo ustaše, svi na ulicu. Kao onomad krajem siječnja kad ste svi ko jedan na ulici bili za Dom spremni i otišli uručiti četničku i partizansku kapu onoj četnikuši. Vas par tisuća na nju jednu, i bogami ste joj pokazali.
A ovo sad je sto, ma što sto, tisuću puta gore. Onda je četnikuša iz medija isključila nekog novinara za kojeg do tada uglavnom niste ni čuli.
A sad vam Hasu smjenjuju, ministra i čovjeka najboljeg. Najpopularnijeg. Legendu.

Još će naposljetku javnost pomisliti da ste kukavice. Da ste poput Slobinih mitingaša, da vas voze ko debile kud treba i kad treba. I da su vaši organizatori upravo u službi onih koji bi sad Hasu micali. Pa se zato šuti i ništa ne poduzima.
A priča se i da bi vas sad policijom rastjerali, jer im trenutno ovakvi kakvi ste ne odgovarate.

Svi na ulicu, nek im se tresu gaće! I ako treba, neka sijevnu bokseri i lanci, neka gori nebo i zemlja. Za Dom, Hrvatsku i ministra. Ajmo ustaše, budite dosljedni. Svi pred HDZ!

Zar će vas pokolebati nekolicina jugokomunističkih, orjunaških specijalaca iz policije?
Ajmo ustaše, pa niste valjda pičkice!?

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

15. svibnja je naš Dan pobjede nad fašizom

  Nakon završetka Drugog svjetskog rata po odluci Narodne skupštine Jugoslavije, 15. svibanj, dan antifašističke pobjede, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

three × 5 =