Početna / Kolumne / Gost Kolumnist / ANA LALIĆ: UPUT ZA UROLOGA TOMISLAVU NIKOLIĆU

ANA LALIĆ: UPUT ZA UROLOGA TOMISLAVU NIKOLIĆU

 

 

analalic

 

 

 Piše: Ana Lalić

 

 

 

Neuk, nepismen, sramotan, uvredljiv za uho, oko i želudac…

Pa sunce ti ono preCedničko, neuko, nepismeno, sramotno! Uvredljiv si, Tomislave Nikoliću, ne samo zato što si srpski radikal, četnički vojvoda i opet srpski radikal, već si uvredljiv i za uho i za oko i za želudac! Sa obzirom da si, kako pokaza danas, svoj eruditizam obogatio i vrsnim poznavanjem medicine, pojasniću: mučan si, Nikoliću, i sa aspekta otorinoralingologije, gastroenterologije, nadasve ginekologije!

Svaki put kada zaustiš, preCedniče, unerediš se na svakog stanovnika ove tužne, pretužne zemlje Srbije koji je ikada pohađao neke škole i stekao, a ne pazario, neke diplome!

I kada si nas već tako dositejski prosvetlio da je “ginekologija znanje o ženi”, ja te, evo, preklinjem, preCedniče, da posetiš urologa. To ti je onaj što (vodeći se tvojom logikom) poseduje “znanje o muškarcima”. Možda će te on razumeti, pa potom i nama rastumačiti, šta zaboga pokušavaš da kažeš, čoveče?! Tada će mi možda, ali jako možda, biti jasno kojom si se ti to kosmičkom zajebancijom, božijim vodviljom Ili nekim galatičkim poremećajem našao na ikakvom mestu udaljenom više od 1,5 km od Bajčetine, a kamoli predsedničkom?!

Jedno je sigurno: jedno od nas dvoje ima ozbiljnu dijagnozu.

PS. Papa test mi je negativan.

Sa gnušanjem,

Ana Lalić

Izvor: autonomija.info

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Franjo Tuđman je planirao pljačku Hrvatske

„Ono što je danas državno, društveno, bit će sutra vaše, to je naš konačni cilj“ …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

13 − two =