Početna / Istaknuto / Anders Behring Breivik pozvao Jakova Sedlara da snimi dokumentarac o njemu. Film će se zvati “Breivik-istina”

Anders Behring Breivik pozvao Jakova Sedlara da snimi dokumentarac o njemu. Film će se zvati “Breivik-istina”

sedlar jakov

Nakon što je Sedlarov dokumentarac “Jasenovac-istina” premijerno prikazan u Kinu Europa u Zagrebu i nakon što su počele pristizati odlične kritike na redateljev račun, Anders Behring Breivik poslao je ekskluzivnu ponudu redatelju Jakovu Sedlaru da snimi dokumentarac o njegovom životu.
Kako saznajemo Breivik je bio oduševljen studioznim prikazom Sedlarove istine o Jasenovcu koja ga je ganula do suza i odmah je po završetku gledanja filma kontaktirao svog menadžera, napomenuvši mu kako inzistira da upravo hrvatski redatelj Jakov Sedlar snimi dokumentarac o nemilim događajima u Norveškoj gdje je tamošnja vlast nepravedno optužila Breivika za pokolj 77 osoba.

Anders Behring Breivik već godinama pokušava dokazati da je nepravedno optužen za ubojstvo 77 “nevinih” osoba i uporno tvrdi da muAnders Behring Breivik smiling in court je čitava stvar podmetnuta.
Breivik kaže da toga kobnog dana nije zgazio ni dva mrava na otoku na kojem se slučajno zatekao sa vatrenim oružjem, a norveške vlasti -za koje Breivik tvrdi da su oduvijek koketirale sa jugokomunističkim režimom- mučki su mu podmetnule ovaj svirepi komunistički zločin.

“Gledajući dokumentarac “Jasenovac-istina” redatelja Jakova Sedlara shvatio sam da je to jedini čovjek koji bi mogao ispraviti ovu povijesnu nepravdu počinjenu prema meni. Sedlarov studiozan pristup argumentima i činjenicama doista je fascinantan, a ukoliko gospodin Jakov Sedlar odluči prihvatiti moju ponudu siguran sam da će me njegov film osloboditi svake krivnje. Zato molim poštovanog redatelja da se prihvati ovog izazova kojem slobodno već sad možemo dati radni naslov “Breivik-istina” i zajednički raskrinkajmo velikonorvešku propagandu.“…zaključuje u svom pismu Anders Behring Breivik.

-biografija

sedlar 1Hrvatski redatelj Jakov Sedlar rođen je u Splitu 6. studenog 1952. godine gdje je proživio teško i nadasve mučno djetinjstvo, boraveći više po jugokomunističkim predškolskim i školskim kazamatima nego na slobodi.
Naširoko je poznata priča u Splitu da su još tamo davne 1958. godine udbaški agenti natjerali -tada malog Jakova Sedlara- da besplatno upiše prvo osnovnu školu, a zatim i srednju jugokomunističku školu.
Kroz čitavo vrijeme odrastanja, a zatim i adolescencije, Sedlar je bio prisiljen slušati velikosrpsku propagandu i jugokomunističke laži, da bi se tek u kasnijoj mladenačkoj dobi uspio otrgnuti iz ralja tog zločinačkog sistema i upisati se na Filozofski fakultet u Zagrebu.
Ipak, tu ne prestaju muke po Jakova Sedlara jer već na prvom semestru Jakov shvaća da je i Filozofski fakultet u Zagrebu zadojen jugokomunističkim lažima i velikosrpskom propagandom, a poseban šok donosi mu saznanje da je SR Hrvatska (SRH), ali i Zagreb sastavni dio Jugoslavije.
Razočarani Sedlar rezignirano odbija učenje takve indoktrinirane filozofije i književnosti, ali usprkos tome uspjeva završiti fakultet što samo govori o njegovoj genijalnosti koja se posebice očituje u njegovim političkim stavovima.
U tako teškim uvjetima i u stalnom strahu od komunističke partije, Jakov Sedlar -na silu, besplatno- upisuje još i kazališnu i filmsku režiju na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.
Nakon završene Akademije dramskih umjetnosti Jakov Sedlar nije se oporavio od komunističkih zločina do dana današnjeg, što se vidi po njegovom filmskom opusu.

D.K.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Jedan komentar

  1. Haha svakacast, sedlar je komad stare budalet’ne

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

sixteen − 15 =