Početna / Istaknuto / Ante Čačić: Ako postanem izbornik, nećemo samo moliti nego će Bog igrati u prvih 11!

Ante Čačić: Ako postanem izbornik, nećemo samo moliti nego će Bog igrati u prvih 11!

antecacic

 

Niko Kovač uskoro bi i službeno trebao neslavno završiti vođenje hrvatske nogometne reprezentacije, a na to će mjesto najvjerojatnije doći bivši trener Dinama Ante Čačić.

Nakon razočaravajućih rezultata hrvatske reprezentacije, koja je na gostovanju u Azerbajdžanu osvojila samo jedan bod, a u Norveškoj izgubila, u medijima se najviše govori o smjeni Nike Kovača.

Osim činjenice da je ostvario loše rezultate na klupi nacionalne momčadi i ugrozio plasman na Europsko prvenstvo, spominje se da je Kovač potpuno izgubio autoritet na klupi Hrvatske.

Uporno smo pokušavali i naposljetku nam se Ante Čačić ipak javio telefonom:
“Zdravko Mamić? Ma dajte, molim vas, ja tog čovjeka jedva da poznajem. Istina, sreli smo se nekoliko puta i kratko popričali službeno, ali vjerujte mi, jedva da ga se sjećam”, rezolutno je odgovorio na naše pitanje “je li on samo marioneta u rukama Zdravka Mamića.

Čačićev odgovor na pitanje o promjenama u reprezentaciji postane li izbornik, bio je vrlo zanimljiv i originalan:
“Da, naravno da će biti značajnih promjena u sastavu i načinu igre. Gledajte, u Norveškoj su Kovač i stručni stožer napravili, po mom mišljenju, kardinalnu grešku. Oni su, naime, molili Boga prije utakmice, a kako sam doznao od svojih insajdera, Norvežani su također molili, ali su i PLATILI misu.
Znate kako to sve bolje ide kad se Bogu nešto plati, a sigurno ste čuli i za onu uzrečicu “Bog i Hrvati”. Zbog toga planiram, uz nekoliko novih igrača, za ostatak kvalifikacija Boga uvrstiti u prvu jedanaestoricu. Bog je po vokaciji fantazista i trebao bi igrati u sredini terena, ali kako tamo već imamo Modrića, mislim da će Bog zaigrati na lijevom boku s tendencijom da probija protivničke 3-5-2 i 4-4-2 sustave. Uz Boga mislim da će i Srna malo živnuti”, zaključio je Čačić.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × one =