Početna / Istaknuto / Baba Jaga u Dnevniku 3: Tomislav Karamakro nije u sukobu interesa i postat će predsjednik!

Baba Jaga u Dnevniku 3: Tomislav Karamakro nije u sukobu interesa i postat će predsjednik!

baba11

 

Petar Valhov maloprije je, u HVT-ovom Dnevniku 3, nazvao astrologinju i vidovnjakinju Babu Jagu  i pitao je hoće li sutra pasti Vlada te kakva je budućnost Tomislava Karamakra.Još ćemo se malo baviti brojevima, kazao je na početku priloga. “Sutra je, kako smo primijetili, 16. 06. 2016. godine”, nastavio je. “Praznovjerni će primijetiti da se u tom datumu nalaze tri šestice”.
Da, tri šestice su poznati simbol totalitarnih režima i komunističkog mraka. U vrijeme ukazanja tih brojeva antihrvatski i antikatolički pritisak je u zenitu. Stoga ovo što se događa nije nikakvo čudo.

“Što to znači, pitamo telefonom Babu Jagu, našu stalnu suradnicu za političku astrologiju i bajanje”, najavio je gospodin Valhov svoju gošću. Baba Jaga je odbacila praznovjerje i istaknula kako se “njezine prognoze baziraju isključivo na preciznim planetarnim konstelacijama, odnosno na odnosima točaka na ekliptici, ali ono najvažnije je pogled u moju čarobnu kuglu”.
Sutra, kaže, Vlada neće pasti. “Ne može izdržati cijeli mandat, ali u jednom danu neće pasti. Kao što vidim, Tim će imati sasvim dovoljno vremena da rasproda sve što je preostalo”.

Dodala je kako je Tomislav Karamakro u lošem razdoblju, no samo privremeno. “Nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega. Čarobna kugla mi jasno i nedvosmisleno prikazuje da on nije ni u kakvom sukobu interesa, da je uvijek radio za boljitak Lijepe naše, da nema nikakve veze s kriminalnim podzemljem i da je ovo jedna velika medijska haringa koja je zinula poput velikog soma u namjeri da ga proguta, ali neće, njega čuva Bog i sveti Leopold”.

“Petrov je u ulozi grupnog terapeuta, sljedeće godine će drugačije djelovati, vidjet će se već u srpnju kojim će putem krenuti, evo na trenutak mi se ukazuje samostan na Korzici”, rekla je.

“Orešković je odgovoran i hrabar, neće u ovom trenutku otići, ali neće, kao što smo već i rekli, ostati do kraja mandata”, opisala je Baba Jaga koja se na kraju osvrnula i na Zorana Milanovića.

“Milanović je uplašen i nema stav. Boji se, poučen iskustvom, svojih novih pogrešaka, a ni na svog šogora i njegove neće baš krenuti đonom. Uh, samo malo, molim vas, vidim nešto! Karamakro će na idućim predsjedničkim izborima pobijediti i postati predsjednik Hrvatske!”,

“Baba Jago, kakve su astrološke prognoze za čitavu Hrvatsku?”, pitao je na kraju znatiželjni voditelj Dnevnika Valhov
“Hm…ovako; u sljedećem kvartalu Mars će nam biti u Jupiteru, Merkur u Neptunu, a zemlja u kurcu, završila je svoje javljanje za Dnevnik.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Dvije ravnopravne Hrvatske, antifašistička i blajburška

  Možete li zamisliti da neki njemački novinar od imena, u novinama od imena, onda …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

5 × one =