Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / Bandić i Sanader u braniteljskom šatoru održali predavanje “STOP POLITIČKIM HAPŠENJIMA”

Bandić i Sanader u braniteljskom šatoru održali predavanje “STOP POLITIČKIM HAPŠENJIMA”

predavanje11
Predstavnici branitelja iz Savske 66 predvođeni Josipom Klemmom, Dražimirom Jukićem te Markom Radošem, 100- postotnim hrvatskim ratnim vojnim invalidom jučer su u braniteljskom šatoru organizirali predavanje “Stop političkim hapšenjima”.

Predavači su bili Ivo Sanader i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
Oni su uz posebnu dozvolu Glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana pušteni iz pritvora u Remetincu na četiri sata da bi mogli održati predavanje za koje su branitelji pokazali velik interes.
Dvojac predavača doveo je i posebnog gosta, bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića, uvijek raspoloženog za šale i viceve.

U uvodu predavanja Mesić je ispričao vic o Hrvatima i Švicarcima; “Pita Hrvat Švicarca kako to da imate ministarstvo mora kad nemate more, a na to pita Švicarac Hrvata kako to da vi imate ministarstvo financija”

Predavanje je zatim nastavljeno u opuštenoj i lagodnoj atmosferi.

Na samom kraju su na inicijativu Đure Glogoškog svi sudionici zapjevali pjesmu Tereze Kesovije “Prijatelji stari gdje ste”

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nineteen + 14 =