Početna / Istaknuto / Biskup Košić oštro se osvrnuo na polaznike pilatesa. Pilates je dao razapeti Isusa, on je najveći krvnik kršćanstva..

Biskup Košić oštro se osvrnuo na polaznike pilatesa. Pilates je dao razapeti Isusa, on je najveći krvnik kršćanstva..

biskup kosic

piše : D.K.

Nakon što je biskup Košić blagoslovio CT-e uređaj i tako unaprijedio buduće pretrage na tom skupom uređaju, u razgovoru sa liječnicima saznao je da će novi CT-e uređaj biti korišten i za snimanje koštano-zglobnog sustava.
Razdragani sisački liječnici koji su prisutvovali blagoslovu CT-e uređaja ukazali su biskupu Košiću na nužnost snimanja kompjutoriziranom tomografijom, ali isto tako su rekli kako je za bolesti zglobno-koštanog tkiva izuzetno važna i prevencija pa preporučaju svim bolesnicima i onima koji su zdravi bavljenje pilatesom.

Bio je to prilično neugodan trenutak za sisačke liječnike jer je biskup Košić morao odgoditi blagoslov cvjećarne “Karanfil” koja je bila sljedeća po dnevnom redu za blagoslov, da bi objasnio uvaženim gostima, ali prije svega liječnicima kakvo je ustvari zlo pilates…inače navedena cvjećarna i dalje koristi taj jugokomunistički cvijet kao svoj naziv pa je njezin blagoslov jedino rješenje.

“Kada kažete kako postoji potreba za kompjutoriziranom tomografijom, onda se kao netko tko voli hrvatski narod i tko je vjernik lako mogu složiti sa vama jer Tomislav Karamarko je doista želio pomoći hrvatskom narodu, a posebice Hrvatima u BiH-a. Pružio im je nadu da će jednog dana napokon biti pripojeni majci Hrvatskoj. Tomo je imao viziju takve Hrvatske, ali njegova tomografija bila je nažalost prerano zaustavljena. Što se tiče pilatesa i polaznika te sotonske sekte unutar našeg društva, mogu samo reći da je to još jedna podvala jugokomunističkih apologeta koji na sve načine žele obespraviti hrvatski narod i navesti ga na put zla. Mislim da nema potrebe naglašavati da je Pilates dao razapeti Isusa i on je najveći krvnik kršćanstva, a ako ova bolnica i njezini liječnici podupiru pilates i pilatiste, onda se sa pravom pitam šta je sljedeće. Možda ću kada sljedeći puta dođem ovdje zateći srp i čekić na vrećicama darovane krvi? Dragi liječnici, pazite da vas ne zavede tehnologija i znanost, nemojte misliti da je sve što se predstavlja kao dobro uistinu dobro, zlo jugokomunizma nikada nije do kraja istrebljeno sa ovih prostora”…poručio je biskup Košić.

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nine + 10 =