Početna / Istaknuto / Bivši branitelji postali radno sposobni samo uz pomoć sode bikarbone

Bivši branitelji postali radno sposobni samo uz pomoć sode bikarbone

soda

Tim znanstvenika istraživao je kako su promjene pH, ugljični dioksid i bikarbonati povezani sa radnom sposobnošći bivših banitelja i nakon dugotrajnog ispitivanja došli su do šokantnih otkrića. Samo jedna žličica sode bikarbone dnevno povećava radnu sposobnost za 100%.

Utvrđeno je da pivo u kombinaciji sa roštilj kobasama i slaninom uz obavezno promašeni tiket iz kladionice podiže razinu mokraćne kiseline kod braniteljske populacije, jer promašeni tiket uzruja branitelje i oni zaborave obaviti malu nuždu.
Zna se da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Također stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak.

Pretjerano kiseli pH uzrokuje stanično propadanje, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i žgaravica. Činjenica kako biološki život najbolje funkcionira u ne-kiselom (alkalnom) miljeu dovoljno jasno govori u prilog korisnosti sode bikarbone.

Znastvenici su se odlučili za ovo istraživanje zbog niza slučajeva ozdravljenja branitelja koji su čudesno postali radno sposobni, a čak su i izlječili PTSP. Upitavši izlječene što je po njihovom mišljenju uzrok takvih čudesnih izlječenja, ispitanici su odgovorili da je to prvenstveno pozicija ministra branitelja, ali i često korištenje sode bikarbone koja im ublažava žgaravicu.

Naime, ako znamo da braniteljska populacija često roštilja i ide u kladionicu, što uzrokuje povećanu pH kiselost i stres i ako znamo da ne mogu svi branitelji biti ministri, onda je logičan zaključak bio da se rješenje nalazi u sodi bikarboni…stoji u priopćenju znanstvenika.

Oralnim uzimanjem soda bikarbona izvlači iz branitelja volju za ljenčarenjem i badavadženjem, te se koristi za sprečavanje oštećenja jetre kod osoba koje vole žešća alkoholna pića.
Koliko je ova metoda lječenja uzela maha i koliko je uspješna govori i podatak da je ministarstvo branitelja zatrpano zahtjevima za zamrzavanjem mirovinskog statusa i zahtjevima za reviziju njihove radne sposobnosti.

“Već godinama osjećam da mogu nositi cijelog pečenog vola na leđima, ma šta mogu, već sam ih nekoliko i nosio, ali sve do trenutka dok nisam vidio naše ministre branitelja nisam bio siguran da li je to zbog toga što mi je soda bikarbona pomogla da postanem radno sposoban ili me malo alkohol ponio. Nisam nikome pričao o tome, ali okolina je primjećivala promjenu, čak mi je i moja supruga u par navrata rekla kako imam leđa da se može kampirati na njima, ali ja sam bio uvjeren da me samo malo zeza zbog kampiranja u Savskoj. Ipak, sad kad sam upoznat sa ovim istraživanjem shvaćam da sam radno sposoban i odmah sam zamrznuo mirovinu i prijavio se na biro rada“…govori nam jedan bivši branitelj koji nas je zamolio za anonimnost.

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

UABNOR BIHAĆ: Protiv izgradnje pravoslavne crkve na lokalitetu zaštićenog Spomen parka žrtavama fašističkog terora Garavice

Spomen park žrtava fašističkog terora Garavice, kulturni pejzaž  Kao predsjednik UABNOR-a Bihać, a na osnovu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

fifteen − 13 =