Početna / Istaknuto / Bizaran incident u Splitu, potukla se dva starija gospodina zbog Blanke Vlašić. “Ja sam gospodin zbog kojeg Blanka skače!”

Bizaran incident u Splitu, potukla se dva starija gospodina zbog Blanke Vlašić. “Ja sam gospodin zbog kojeg Blanka skače!”

blanka-vlasic

piše: D.K.

Samo dan nakon izjave Blanke Vlašić na hodočašću u Mariji Bistrici -kako ona od sada skače samo za gospodina- došlo je do nemilog i pomalo bizarnog incidenta u Splitu u kojem su se sukobila dva starija gospodina tvrdeći kako Blanka Vlašić skače baš za njih.
Prema pričanju očevidaca ovog nemilog događaja u jednom trenutku žestoke prepirke došlo je čak i do fizičkog obračuna, a slučajni prolaznici morali su rastavljati gospodu da ne bi došlo do težih ozljeda.
Čitav događaj opisao nam je jedan stariji gospodin koji je ovom prilikom želio ostati anoniman i koji je na kraju izjave ustvrdio da svi u Splitu znaju da Blanka Vlašić skače za njega, a u nastavku vam prenosimo događanja.

Skači Blanka, skači Blanka, ajmoooo hopa-cupa Blanka, ajmooo, ajmoooooooo…” uzvikivao je prema pričanju svjedoka gospodin Miro na splitskim Prokurativama u ranim jutarnjim satima.
To je u prolazu čuo drugi gospodin po imenu Ivo i odmah je reagirao tvrdeći da se odavno zna da Blanka skače za njega.
Zatim je gospodin Miro skinuo hlače ispod kojih je imao sado-mazo kožne gaće sa zakovicama i ustvrdio da kako su njegove gaće dovoljan dokaz da Blanka skače za njega.

Sada skačem za Gospodina. Sve što radim prikazujem Gospodinu. Ja više nisam bitna“, citirao je gospodin Miro Blanku Vlašić i zaključio kako je od sada on gospodar Blankinog skakanja…gospodin Miro je na sve to još nekoliko puta uzviknuo “ajmooo, ajmooo Blanka, skači Blanka, ajmooo…“.Gospodin Ivo je u tom trenutku izgubio kontrolu i zaprijetio gospodinu Miri  kažiprstom vadeći stari broj “Erotike” uz napomenu da su takve i slične Blanke odavno skakale za njega i da nema nikakve sumnje za koga Blanka skače.
Gospodin Miro je tada izvadio mali džepni bič i uz uzvik ajmooo krenuo prema gospodinu Ivi, a gospodin Ivo je smotao stari broj “Erotike” i krenuo prema gospodinu Miri.

Sukob je na sreću na vrijeme prekinut i učesnici ovog bizarnog događaju odvedeni su u policijsku postaju na “hlađenje”, a protiv njih biti će pokrenute prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira.

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

17 − 4 =