Početna / Istaknuto / Božo Petrov kod javnog bilježnika ovjerio izjavu da u pregovorima neće prevariti sindikate!

Božo Petrov kod javnog bilježnika ovjerio izjavu da u pregovorima neće prevariti sindikate!

izjava1

 

Nakon sastanaka pregovaračkog odbora Vlade na čelu s potpredsjednikom Božom Petrovom s predstavnicima sindikata javnih i državnih službi o povećanju plaća za šest posto, nova runda pregovora dogovorena je za 1. travanj.

Iako u proračunu novca nema za to povećanje, kao ni u projekcijama do 2029. godine, sindikati očekuju početak primjene potpisanog sporazuma i to u ovoj godini. Sindikalni čelnici tvrde da ovoga puta neće popuštati ni nasjedati na lažna obećanja, te da su spremni ići do kraja, ako treba i do suda u Strasbourgu.

Šef pregovaračke skupine Vlade je podpredsjednik Božo Petrov je naglasio kako su ovih dana ipak postigli dogovor sa sindikatima o tome kada će sporazum biti aktiviran, te da je 1. travanj za takvu akciju upravo idealan dan.

A kao dokaz da ne drži figu u džepu, na pregovore je donio svoju izjavu ovjerenu kod javnog bilježnika.

“Nismo mi naišli, kako je bilo prethodno postavljeno pitanje – s namjerom da se zaustave reforme koje su, kao što vidite, u punom zamahu – tko će biti tvrđi pregovarač, nego smo naišli na ljude dobre volje i meka srca, koji će nam pomoći da onaj reformski paket koji smo započeli prije mjesec dana da ga unutar ove godine završimo. Neće biti upitno hoćemo li na kraju ovoga procesa biti u win-win, gif-gif, grok-grok ili nekoj drugoj situaciji, gdje će biti zadovoljni i predstavnici sindikata, i vlada i građani Hrvatske. Hrvatska javnost vrlo dobro zna da uvijek stojim iza svojih riječi i da neću prevariti sindikate kao što nisam ni birače. Evo, možete se uvjeriti, ovdje je moja izjava uredno ovjerena kod javnog bilježnika. Imam i svjedoke i fotografije na kojima se lijepo vidi kako izlazim iz bilježnikove kancelarije “, rekao je Petrov.

 

izjava

 

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

10 − 6 =