Početna / Istaknuto / Božo Petrov pao je u tešku depresiju. Svi u Vladi ustaše jedino Petrov sjedi besposlen.

Božo Petrov pao je u tešku depresiju. Svi u Vladi ustaše jedino Petrov sjedi besposlen.

petrov

Na zadnjoj sjednici Vlade zahtjevao sam da mi se da više zaduženja i odgovornosti kao potpredsjedniku Vlade…prenose nam  ispovjest Bože Petrova.
Premijer Orešković je rekao da će uzeti moj zahtjev na razmatranje, a Karamarko me u tom trenutku poslao da mu skuham kavicu.
Rekao sam mu da je to nedopustivo i da mu ja nisam nikakav potrčko. Karamarko mi je tada rekao da je tako svoju političku karijeru počela i Jadranka Kosor i da on tu ne vidi ništa sporno. Zaboga milog Božo, pa vidiš do kuda je dogurala naša Jaca kuvajući kavicu Sanaderu, polako, ne možeš odmah postati političar samo zato što si dobio tamo neke glasove na izborima“…prenosi nam u povjerenju visoki izvor iz Vlade

Stvar je kulminirala nakon što je zakazana sjednica Vlade o kulturi, a Petrov je od tog dana u teškoj depresiji i pije lijekove za smirenje.
Sve se dogodilo prilično neočekivano. Prvo je u kabinet Vlade ušao premijer Orešković, a za njim svi ministri i potpredsjednici.
Zatim je premijer Orešković pozdravio kolege i počeo prozivku da vidi tko je prisutan na sjednici, a tko nije. U tom trenutku na vrata je banuo ministar kulture Hasanbegović koji se počeo ispričavati kako su ga zadržali novinari i da je morao obaviti neke poslove “za dom“.
U tom trenutku svi su ministri, potpredsjednici pa i sam premijer skočili sa svojih stolica kao opareni i uzviknuli “spremni“, a jedino je Božo Petrov ostao sjediti jer je imao slušalice od ajfona u ušima.
Tada mu je Karamarko skinuo jednu slušalicu sa uha i rekao mu “eto vidiš zašto ti ne dajemo nikakvo zaduženje u vladi, svi ministri ustaše jedino ti besposlen sjediš”.

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × 3 =