Početna / Dnevni Komentar / Dajmo im i 21g duše!

Dajmo im i 21g duše!

vatikan

 

Jučer se održao skup protiv Vatikanskih ugovora. Lijepo.

Došlo je otprilike dvjestotinjak ljudi. Ma baš sjajno.
Dok god tamo ne bude dovoljna masa ljudi koja bi mogla utjerati strah u kosti vladajućoj kliki – ništa se promijeniti neće.
Jer vlast ima strah od naroda tek kada isti pokaže zube. A vlast bi morala imati strah od mase jer u suprotnom vlast postaje i ostaje slast.

Neki nisu došli jer nemaju para. Povratna nije jeftina. Pitam se samo što se dogodilo Zagrepčanima? Vrijeme hranjenja? Kiša? Probavne tegobe?
Jebite si mater.

Svi vi koji živite u Zagrebu i trkeljate preko face-a, a niste imali noge u gipsu jebite si mater. Tristo milja kunića – tristo ti bogova jebem. Plus sve ostale nemoguće beneficije.

Tristo milja kriminalnoj organizaciji koja je kroz stoljeća odgovorna za više jada, bijede i smrti nego svi diktatori zajedno, organizaciji koja ima svoje udjele u tvornicama oružja, sekti koja diskriminira vaše majke i kćeri samo zato što nemaju “tuitamostojka” među nogama, tristo milja vaših para pedofilnoj, seksističkoj, diskriminatornoj, na otimačini i lažima satkanoj faking organizaciji koja skriva svoje svećenike ogrezle o kriminal kao zmija noge, organizaciji koja spava na nezasluženim parama..

I nije ovdje riječ samo o parama. Ovdje se radi o suzama vaše djece kada se iz škole vrate jer, eto, oni su pravoslavci ili ateisti, ili nešto treće, i nisu dobri kao većina. Za te ste suze vi odgovorni.
Al’ nije to čudno ništa. Išao je zakon o radu, prosvjedi protiv …… a mi smo bili zabavljeni čekićarenjem, imamo ratne profitere – a i dalje šutimo, imamo kriminalno sudstvo – a mi se u fotelji i dalje češkamo.

Sramota. Ali nije problem. Imamo mi još nešto u džepu što im možemo dati. Imamo i sinove da im se naguze, imamo i kćeri da imaju koga kravama zvati. Ajmo ovčice da im još malko ližemo oltare. Dajmo im i šume i rijeke i onaj famozni 21g duše. Dajmo im i sve drugo jer obraz više nemamo. Njega smo izgubili jučer oko 13h. „Ponizite se dakle pod snažnom rukom Božjom da vas uzvisi u pravo vrijeme.“ (1 Pt 5,6)

Eto narode, ponizi se i plati jer raj nije jeftin.

 

Inga Aesir

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

Restrukturiranje Agrokora na putu ili stranputici?

  Ne ulazeći uopće u genezu Agrokora i slučaja Agrokor, niti u to tko je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

11 − six =