Početna / Istaknuto / Da li su Srbi bolji ljubavnici zato što ljube tri puta? Saznajte u najnovijem istraživanju KP-a.

Da li su Srbi bolji ljubavnici zato što ljube tri puta? Saznajte u najnovijem istraživanju KP-a.

Screenshot_4Nakon protokolarne peripetije oko poljubaca i znakovitog osmijeha predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, u redakciju KontraPortala javili su se čitatelji koji su željeli podijeliti svoje intimne ispovjesti.
Teza koja se desetljećima, pa čak i stoljećima provlači kao lajtmotiv srpsko-hrvatskih ili ako vam je milije hrvatsko-srpskih odnosa je “kad jednom probaš tri poljupca, nikada se ne vraćaš na dva”, a istraživački tim novinara KontraPortala odlučio je istražiti istinitost ovih navoda.
Zato vam danas eksluzivno donosimo dvije ispovjedi Marije Š. i Ante P. koji su nam povjerili svoja najintimnija iskustva o ovoj temi.

Marija Š. iz Slavonskog Broda…
Prije dvadeset godina bila sam sretno udana za Hrvata koji je između ostalog bio i član HDZ-a i sve se činilo da je naš brak bio idealan. Uvijek bi se u društvu u kojem je bilo Srba sa Srbima ljubili dva puta i nitko nije ni pomislio na tri poljupca sve do jedne kobne proslave Nove godine. Tada me je u čestitarskom zanosu naš susjed Rade, koji je inače Srbin, poljubio tri puta. U prvom trenutku obuzela me nelagoda, ali nakon toga osjetila sam trnce kako mi prolaze niz leđa. Okretala sam se oko sebe da vidim da li nas je tko vidio, ali srećom svi su izašli van da gledaju vatromet. Brzo sam pobjegla u kupaonicu da operem obraz, ali nešto se u meni prelomilo i nisam mogla. Osjećala sam se uzbuđeno, danima nakon tog događaja razmišljala sam o susjedu Radi. Nedugo nakon kobne večeri rekla sam suprugu šta se dogodilo i priznala sam da sam mi je Rade od te večeri postao jako drag. Ja i suprug smo se rastali i ja se danas mogu slobodno ljubiti sa Srbima koliko mi duša poželi, a da vam budem iskrena često je to i više od tri poljupca.

srbi1Ante P. iz Kaštel Štafilića…
Sjećam se da sam bio na jednoj zabavi povodom kaštelanskog praznika cvijeća, a tamo se igrom slučaja zatekao jedan markantan gospodin, prekrasne crne kose i izrazito dlakavih grudi koje su se ocrtavale kroz prorez na košulji. Svi smo se veselili što je naša ekipa pobijedila u natjecanju za najljepši cvjetni aranžman i tada me je taj gospodin tri puta poljubio i rekao mi “Baš ti je lep buket”. Osjećao sam kako nas okružuju osuđujući pogledi, uhvatila me nelagoda, ali u isti trenutak sam pomislio da su to isti oni pogledi kao kad sam priznao da sam gay. Rekao sam si tada da neću dopustiti nikome da me osuđuje zbog tamo nekakva tri poljupca. Hrabro sam prišao tom gospodinu i predstavio se…Bok, ja sam Ante, mogu li saznati vaše cijenjeno ime…Ja sam Milorad i baš mi je drago da se upoznajemo (odgovorio mi je neznanac). Pozvao sam Milorada na sok od naranče kod mene kući i priznao sam mu da se nikada nisam poljubio tri puta sa Srbinom. Danas moji roditelji ne pričaju samnom i većina prijatelja me izbjegava. Već sam se pomirio sa time iako mi je teško palo saznanje da moja okolina lakše prihvaća moju homoseksualnu orjentaciju nego činjenicu da se ljubim sa Srbima tri puta. Da vam budem iskren, kad jednom probate tri puta, dva puta vam nikada više nije dovoljno.

KontraPortal

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × two =