Početna / Dnevni Komentar / Dobar, loš i suzdržan

Dobar, loš i suzdržan

1

piše: Branko Rafajac

Zoran Milanović tvrdi da u HDZ-u sjede kriminalci, špijuni i ustašoidi, ali unatoč ovoj teškoj optužbi svi SDP-ovci bili su žestoko suzdržani od podrške novom predsjedniku sabora Željku Reineru.
Ok, Josip Leko je kao bivši predsjednik sabora ipak dao svoju podršku Reineru, ali samo zato što je glasao prema svom stavu, jer kako kaže Leko “Ne mogu čestitati predsjedniku, a da ga ne izaberem. Nije to pitanje bunta.”
Naime, zna se da je pitanje opće kulture čestitati nekome tko dolazi iz redova kriminalaca, proustaša i špijuna i da sva ta šarada oko SDP-ove suzdržanosti doista nema smisla…to zaista nije pitanje bunta, već je to pitanje bunta novaca od saborske plaće.

Drugim riječima, Josip Leko je u potpunosti svjestan svoga hendikepa koji se manifestira nedostatkom kičmenog stupa i zato nema nikakvog razloga sakrivati to od javnosti, dok je kod ostatka SDP-ovih zastupnika još uvijek prisutan visoko moralni osjećaj suzdržanosti.
Osim toga, Milanovićevo erektivno uzdizanje potaklo je SDP-ovca Ivana Klarina da hrabro dobaci Boži Petrovu, “Božo lažeš“, ali unatoč velikoj hrabrosti ni Ivan Klarin nije stigao dalje od opcije suzdržan kod izglasavanja povjerenja Reineru…dakle, Ivane šta sereš bzvz.

Ako se još sjetimo kako je na početku svog premijerskog mandata Zoran Milanović izjavio “da bez jakog i stabilnog HDZ-a nema ni jake i stabilne Hrvatske“, onda njegova današnja izjava o HDZ-u kao kriminalnoj, proustaškoj i špijunskoj organizaciji izaziva istu reakciju kao i u slučaju Klarinove hrabrosti…dakle, Zoka šta sereš bzvz., pa evo ti sad jak i stabilan HDZ-e.

Današnju revolucionarnu SDP-ovu suzdržanost poremetio je jedino Ivan Vilibor Sinčić, koji se drznuo glasati protiv Reinera.
Tako je Vilibor jednim jednostavnim pritiskanjem dugmića na saborskoj klupi poručio SDP-ovcima da su čitavo vrijeme mandata srali bzvz.
Vilibor možda vjeruje u NLO i često kašljuca od chemtrailsa, ali unatoč tome on je jedini saborski zastupnik sa kičmenim stupom, a to je izuzetno važan podatak za sve saborske zastupnike.
Svaki puta kad neki saborski zastupnik poželi sebe prikazati kao lika koji može stajati uspravno, a da to ne podrazumjeva držanje za dignuti k… od šefa stranke -kao u slučaju Klarina- morat će se pridržati za Sinčića.

Ustvari da budemo precizniji, od silnih ZA i SUZDRŽAN ispada da je jedino Ivan Vilibor Sinčić PROTIV silovanja naroda, a govor Željka Reinera u kojem kaže “Oni koji su glasali protiv pokazuju da nakon toliko stoljeća Hrvatska nije samo neovisna, već demokratska zemlja, gdje svi mogu iskazati svoja mišljenja čak i ako se ne slažu s stavovima većine.”, daje nam za pravo da kažemo…Reineru ne seri, samo je Vilibor glasao protiv tebe.

 

Facebook komentari

Branko Rafajac

Pripadnik radikalne grupe proletera "Mučki provokatori" što imaju za cilj izazivanje osjećaja neugode političko-poslovnoj eliti i funkciju putokaza za istu prema Remetincu. Radikalnim guljenjem njihovih džon obraza i stavljanjem soli na njihove kriminalne rane ostvaruje zajedno sa grupicom entuzijasta okupljenih na KontraPortalu višestruke moralne satisfakcije koje kasnije dila obespravljenom narodu.

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × 2 =