Početna / Istaknuto / DOZNAJEMO: Karamarku na svadbi svirao Let3, raspušten sisački ogranak Mladeži HDZ-a

DOZNAJEMO: Karamarku na svadbi svirao Let3, raspušten sisački ogranak Mladeži HDZ-a

karamarkosvadba

Tomislav Karamarko je danas po hitnom postupku raspustio ogranak mladeži HDZ-a u Sisku!

Nitko ne zna zašto, jer u dopisu koji je naslovljen na mladež piše samo: “Raspušteni ste”. U mladeži su svi iznenađeni te u stanju šoka i nevjerice.
Sumnja se da je organizacija raspuštena radi Leta 3, jer su na jednom portalu procurile slike s tajnog vjenčanja gdje se vidi da su članovi sastava gosti, ali ujedno i bend koji je zabavljao mladence.

Kako doznajemo, jedan od konobara je u povjerenju rekao novinarima da je Let 3 za tu prigodu izveo i pjesmu “Kara, Marko, kara” na što se grohotom smijala cijela uzvanička svita.

Svadbu je navodno u tajnosti posjetila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Bilo je govora o vraćanju običaja nošenja štafete, ali i o potrebi da se štafeta zamijeni nekim drugim predmetom kako ne bi podsjećala na vrijeme apsolutističke jugokomunističke diktature, na što su članovi Leta 3 odmah nesebično ponudili svoj glavni rekvizit.

Ovaj neočekivan obrat, u kojem je očito deblji kraj izvukao sisački ogranak mladeži, prema nekim nagađanjima zbio se zbog poklapanja dva rođendana. Naime, u želji da se, kako zahtijeva predsjednica, prevladaju podjele, PR služba HDZ-a predložila je da u sali za vrijeme svadbe bude i bista, potom se netko sjetio da bi HDZ mogao pružiti ruku pomirenja i riječkim rokerima, što je vođa stranke, u veselom svadbenom raspoloženju, zdušno prihvatio. Rodilo se novo prijateljstvo i Karamarko je, prema tvrdnjama očevidaca, još na svadbi odlučio da raspusti neučinkoviti ogranak mladeži u Sisku.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

fourteen − eight =