Početna / Istaknuto / Dramatično: Mutirani Zika virus u Splitu! Građanima Splita neobjašnjivo se smanjuju glave!

Dramatično: Mutirani Zika virus u Splitu! Građanima Splita neobjašnjivo se smanjuju glave!

bolnica222
Splitske vlasti upozorile su građane da se suzdržavaju od đira po rivi i đira po gradu jer još nije ustanovljen način prenošenja virusa! Prvi pacijenti su već primljeni u bolnicu, ovih dana se očekuje prava navala oboljelih!

Epidemija virusa Zika, za koji još nema ni lijeka ni cjepiva, počela je na Martiniqueu i u Gvajani krajem prosinca, a danas je prema svemu sudeći izbila i u Splitu. Prema tvrdnjama stručnjaka i simptomima kod oboljelih, radi se o mutiranom obliku virusa.

 

bolnica111

 

Službeni simptomi su visoka temperatura, bol u mišićima, osip, a kao što se može zaključiti – trudnice su na najvećem udaru. Prenose ga komarci i proširio se po Južnoj Americi uz stotine tisuća zaraženih. Kod mutirane verzije Zika ST-1911 virus napada odrasle osobe. Uz navedene simptome javlja se i buncanje, jasno izražen arhaičan govor, fantaziranje, dezorijentiranost, a kod težih slučajeva čak i njakanje. No, ovi simptomi su, kako kaže dežurni liječnik u KBC-u Split, “šala mala” u odnosu na onaj najteži. Naime, glava pacijenta se – usljed reverzibilno-implozijskog elasticiteta uzrokovanog djelovanjem virusa – smanji na veličinu dječje glave. Svjetska zdravstvena organizacija potvrdila je da Zika ST-1911 najčešće napada populaciju političara, za što još uvijek nema znanstvenog objašnjenja.

 

zika1

 

Tako je i u KBC-u Split liječničku pomoć zatražilo nekoliko poznatih lica. Svi su došli buncajući i vidno smanjenih glava. Prilikom prijema u bolnicu, Ž.P. iz dežurnog medicinskog osoblja navodno je prokomentirao kako su im sada glave sasvim primjerene sadržaju u njima, nakon čega mu je po hitnom postupku uručen izvanredan otkaz.

Večeras se očekuje dolazak u Split posebne trilateralne komisije sastavljene od predstavnika Svjetske zdravstvene organizacije, Teve i MMF-a. Želi se istražiti uzrok ovako nagle epidemije.
Sumnja se da je virus došao zrakom, viđeni su neki avioni koji su letjeli iznad grada. Najsumnjiviji je avion na relaciji Washington-Frankfurt-Dubrovnik. Nejasno je što je uopće tražio iznad Splita, kad je koridor puno dalje, a i sumnjiv je trag koji je ostavljao, jer nije nalikovao na uobičajene chemtrailse. Prema tvrdnjama svjedoka, trag je bio žućkast, i to će po svemu sudeći biti glavna meta istrage.

Fotografija "žućkastih" chemtrailsa iznad Splita, snimljena fotoaparatom francuskih turista
Fotografija “žućkastih” chemtrailsa iznad Splita, snimljena fotoaparatom francuskih turista

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

11 + 18 =