Početna / Dnevni Komentar / EKSKLUZIVNO (2 dio): Zoka zove Crnog, Crni javi se, prijem …

EKSKLUZIVNO (2 dio): Zoka zove Crnog, Crni javi se, prijem …

Zoka zove Crnog, Crni javi se, prijem .

Iz povjerljivih izvora dobili smo novi transkript razgovora čelnika stranaka. Podaci o tajnom snimatelju poznati redakciji.

Z: Zovem te već osmi put. Što se ne javljaš?

T: Zašto bi ti se javljao nisam ja zajebo tebe nego si ti mene. Jesmo danas lijepo dogovorili da nećemo više slušati te mostovske eskapade.

Z: Ali ja sam, mene su …

T: Ma ne zanima me. Kažeš kako ćeš ih otpiliti, a onda potpišeš sve što su ti gurnuli pod nos. Da ti je stavio toalet papir ti bi i na njega stavio svoju črčkariju.

Z: Ne bi ja, ali neki moji su mi rekli da će mi staviti prste u vrata ako ne budu više ministri.

T: Zato si dozvolio da ti Boža stavi jaja u šrafštok. Pa ti si čovječe živi kameleon, ujutro si crni u podne crveni, a navečer ljubičasti.

Z: Nemoj tako. Nisam ja gledao sebe, ja sam to radio za dobrobit Hrvatske. Znaš i ja mislim da te reforme treba napraviti.

T: Ma misliš ti moj quratz. Da si mislio onda bi to radio u prve tri godine. Ladio si muda tri godine dok te onaj Amer nije upalio zadnjih godinu dana.

Z: Radio sam ja i prve tri godine, ali nisam to znao prezentirati.

T: E sad si ovo lijepo prezentirao. Ja pušim zbog tebe i samo mogu čekati Vasu da pokrene mašineriju. I samo da znaš – Vaso je totalno popizdio. Zaljepio mi je šamarčinu da mi još u ušima zvoni, ali ipak mi je nešto drago i veselim se tome. Ustvari, dvije stvari me vesele.

Z: Što Tomice? Što? Reci!

T: Drago mi je da ćeš ti odletjeti prije nego ja. Tvoja riječka ekipa je već na putu za Zagreb, kako čujem od mojih dečki.

Z: A što je drugo?

T: Familiju i tvoje ministre neću morati hapsiti ja. To će napraviti drugi. Hahaha …

Z: Ti si i dalje bezobrazan. Jesam ja zajebo dogovor, ali ako nastaviš ovako budi siguran da će i tvoji doći na red, a onda ću se ja smijati. Idemo od Zadra do Slavonije, svugdje su vaši prsti.

T: Znaš da nam ne možeš ništa. Imamo redovno za Joker zovi Ustavni sud. Zato ću ti jebat sve po spisku, samo da znaš! Već sam javio ovima u šator. Sad oni kreću u akciju i više neće biti zajebancije, jesi čuo!? Reći ćemo da počinje rat pa ćete najebat za sve, a ti i onaj mali Boža se čupajte kako znate.

Z: Nemoj tako. Tek smo se nešto dogovorili…

Z: S tobom više nema ni razgovora, a ne nekakvog dogovora. Zaboravi da sam te ikad zvao.

Tu … Tu … Tu …

AK-47

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 × 2 =