Početna / Dnevni Komentar / EKSKLUZIVNO: “Crni zove Zoku, Zoka javi se, prijem …”

EKSKLUZIVNO: “Crni zove Zoku, Zoka javi se, prijem …”

Mi smo kreteni

 

Iz povjerljivih izvora dobili smo transkript večerašnjeg razgovora čelnika stranaka. Podaci o tajnom snimatelju poznati redakciji.

 

T: Alo, jesi to ti Zoki? Gdje si?

Z: Jesam Tomice, evo izašao malo na zrak, da provjetrim mozak. Odakle ti moj broj?

T: Znaš da ja imam neke veze u tajnim službama. Čuj, nazvo sam te da vidimo kako izaći iz ovih mostovskih sranja.

Z: Vidi, ti si prvi počeo. Pristao si na uvjet da se makneš s premijerskog mjesta. Zajebo si i mene.

T: Ma ne bi ja, ali ovi moji me jebu da sam ja kriv što te nismo zgazili na izborima i da sam ja napravio taj most. Vaso je već napisao ili je opet od nekog prepisao, scenarij kako će me izbaciti iz stranke, ako ne budemo vlast.

Z: I meni bi bilo lakše da si pobijedio. Već bi me izbacili, moji riječki Vase, iz stranke, a ovako se pržim u tvojoj nesposobnosti. Jedva čekaju da me zgrome.

T: Nemoj Zoki sad i ti o nesposobnosti, ti znaš da ni ti nisi pokazao neku zavidnu sposobnost, a i bahat si više nego ja. Jesi nas prije par dana nazvao zločincima, kriminalcima, fašistima i ne znam što sve još nisi nasrao. To uopće nije bilo lijepo, a i ne dolikuje premijeru.

Z: Čekaj, nisi li ti laprdao da ćeš mi pohapsit cijelu obitelj. Ti bi meni na najmilije. Vrlo dobro znaš da je ono što sam ja rekao istina iako nisam spominjao „Soboli“ i slične tvoje akcije i nisam išao na tebe i tvoju familiju. Vi ste kao neka kršćanska stranka, a pljačkaš do pljačkaša i sad bi još i hapsio.

T: Dobro, priznajem, malo sam se zanio. Znaš, ono, moji očekuju da budem oštar, ali ti znaš da ja nisam takav. Sjeti se da sam ja s Mesićem bio na drugoj strani. Uostalom niti sam ja pravi desničar niti si ti pravi ljevičar. No to sada nije ni važno. Mi imamo zajednički problem.

Z: Da i to ogroman problem. Glava nam je na panju, a pop Boža nas nateže ko pas masnu krpu.

T: Vidi ja nemam namjeru ukidati županije, općine i raditi sva ta njihova sranja koje oni zovu reforme. A ti?

Z: Nije mi ni na kraj pameti, pa lokalni izbori su tu čim se Vlada konstituira. Kako mislimo proći u općinama koje ukinemo. Ne ja to ne bum delal.

T: Zato ja predlažem da se mi sutra u sedam i trideset nađemo kod onog tvog Kotromanovića i dogovorimo sve. Koji će nam quratz oni. Ako mogu Švabe možemo i mi.

Z: Stvarno smo mi bili budale, a oni su od nas napravili još veće. Što veće? Napravili su od nas kretene. Koji quratz nismo sjeli odmah ono veče poslije objave rezultata i dogovorili sve.

T: To možemo i sada. Znam da smo već usrali i šefa i stanicu i tri kilometra pruge, ali možemo to bar malo popraviti. Ti uzmi samo svoje, ja uzmem samo svoje i napravimo vlast bez bilo kakvih prirepaka.

Z: Da koji će nam quratz oni koji ne bi prešli prag da ih nismo prenijeli. Naročito mi je drago da se mogu riješiti onih haenesovskih krvopija.

T: Za mjesto premijera predlažem dvije godine jedan, dvije godine drugi.

Z: Može, redoslijed odredimo izvlačenjem šibica.

T: Ok. Sutra ću ponijet neko vino da nismo na teret onom tvom.

Z: Ma ne nosi ništa, Vlada časti. Čekaj, jesi siguran da nas tvoji ne slušaju.

T: Slušaju, ali ne brini, dežuran je moj čovjek. E da, reci onom tvom da navuče zavjese. Ajd bog, vidimo se.

Z: Bok, laka ti noć, a i meni će biti lakša.

 

AK-47

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

one × one =