Početna / Istaknuto / EKSKLUZIVNO: Osnovana Hrvatska tehnička stranka

EKSKLUZIVNO: Osnovana Hrvatska tehnička stranka

hts

 

Po uzoru na tehničku Vladu osnovana je Hrvatska tehnička stranka, koja će u vrlo jakom sastavu izaći na predstojeće izbore! HTS je nova politička stranka, upisana u Registar stranaka Ministarstva uprave, a u političku utakmicu ulazi, kako navodi u objavljenom priopćenju, sa željom da animira sve domoljube u novoj borbi, onoj za tehničku slobodu države i njezinih izabranih građana, a ponajviše za tehničku slobodu i oslobađanje bilo kakve odgovornosti za učinjeno na odgovornim pozicijama. Tako bi, kako navode u HTS-u napokon svi mogli nesmetano uživati u blagodatima koje pružaju ministarske i ostale fotelje.

Do osnivanja nove stranke došlo je nakon studije istaknutih članova tehničke Vlade u suradnji s nezavisnim stručnjacima, te predstavnicima MMF-a i Svjetske banke. Naime, pokazalo se da je zaduživanje i privatizacija idu znatno lakše u slučaju tehničke odgovornosti. Stoga je osnovana i HTS.

Glavne programske odrednice bit će što veće zaduživanje, privatizacija, reforme na svim područjima ( od odlagališta otpada do povijesti ). HTS će se zalagati da mandati u Saboru postanu doživotni i prenosivi. Sva obećanja će se obavezno ovjeravati kod javnog bilježnika. Stranku ideologije uopće neće zanimati, već samo reforme, ubiranje poreza i novac iz državnog proračuna.
Uvjeti za pristupanje stranci su prije svega stručnost ( kandidat mora imati iskustva u sličnim poslovima), neosjetljivost na socijalne nepravde i lojalnost velikim korporacijama. Vrijeme provedeno u zatvoru nije prepreka, već dokaz visoke socijalne inteligencije.

S motom ‘Reforme Stručnost Domoljublje’ tehnička stranka kreće u borbu za mandate.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

twelve − 6 =