Početna / Istaknuto / Engleski turisti otkrili oskrnavitelja Barešićevog spomenika! Od Bujanca i kanadske dijaspore traže hitnu isplatu 20 000 kuna!

Engleski turisti otkrili oskrnavitelja Barešićevog spomenika! Od Bujanca i kanadske dijaspore traže hitnu isplatu 20 000 kuna!

engleski turisti

 

Čini se da je pronađen oskrnavitelj i bandit koji je crvenom, komunističkom bojom uprljao čiste ruke spomenika Miri Barešiću! Ni 24 sata od objave tjeralice na društvenim mrežama, Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je dojavu da se dvojica engleska turista raspituju gdje bi mogli unovčiti fotografiju na kojoj se nalazi traženi antihrvat i bandit. Oni su, prema tvrdnjama načelnika Joze Zavrzlamea, htjeli napraviti nekoliko selfiea na završetku ljetovanja u Dragama i ispred novopodignutog spomenika domoljubu Barešići i tada se, sasvim slučajno, u kadru pojavio počinitelj – baš u trenutku pituranja spomenikove, odnosno, Barešićeve ruke.

Kasnije su saznali da se traga za počiniteljem i da se nudi lijepa suma, te su odlučili unovčiti sretan selfie. Mještani su ih savjetovali da se povežu s lokalnim dilerima jer će tako najlakše doći do nuditelja nagrade, no oni su ipak odlučili ići legalnim putem pa se se javili u policijsku postaju. Očevid je izvršen i utvrđeno je da se nedvojbeno radi o počinitelju.

Stoga Policijska uprava šibensko-kninska moli sve koji nešto znaju o osobi na slici neka se jave njima ili direktno u program TV Bljujice.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two + 1 =