Početna / Dnevni Komentar / Epidemija na pomolu, prvi oboljeli od nacionalizma i kapitalizma u Brodosplitu

Epidemija na pomolu, prvi oboljeli od nacionalizma i kapitalizma u Brodosplitu

Epidemija na pomolu, prvi oboljeli od nacionalizma i kapitalizma u Brodosplitu

Posljedice zaprašivanja chemtrailsima prvo su pogodile Split, točnije Brodosplit, a prvi znakovi ove pošasti na koju već godinama upozoravaju teoretičari zavjere dogodili su se nenadano i potpuno su iznenadile svekoliko pučanstvo. Prva “žrtva” ovog katastrofalnog trovanja kemikalijama naše male i napaćene zemlje je izolater iz Brodosplita po imenu Andrija Rogošić. Da nešto nije uredu sa Andrijom Rogošićem pukim slučajem zabilježili su svojim kamerama novinari HTV-a, koji su zatekli Rogošića na izlazu iz škvera priupitavši ga “da li je i on kao ostalih 2399 radnika do imbecilnosti oduševljen sa voljenim vođom Tomislavom Debeljakom i poslovanjem Brodosplita”.

Andrija Rogošić je u vidno rastrojenom stanju i potpuno nesvjestan okoline odgovorio…“mogli smo mi puno bolje proći nego što nas je kupio Debeljak, odbili smo Ruse koji su imali love, a uzeli Debeljaka koji nema kune u džepu.”

Bio je to prvi znak da sa sa Andrijom nešto nije uredu i možda je neiskusnim novinarima sa HTV-a promaknuo taj detalj, ali iskusnoj DDD-e ekipi upravne službe Brodosplita za moralnu deratizaciju, etičku dezinfekciju i verbalnu dezinsekciju na čelu sa voljenim vođom Tomislavom Debeljakom nije promaknulo da je nekad normalan i zdrav Andrija Rogošić, a sad hodajuća zaraza postao potencijalna opasnost za zdravu radnu i društvenu klimu Brodosplita.

Odmah su na teren izašli djelatnici DDD-a Brodosplit obučeni u zaštitna odijela i onemogućili su zaraženom Rogošiću daljni pristup u škver. Poučeni prijašnjim iskustvima novinari su odmah posumnjali da se tu radi o mobingu nad radnikom, da se radi o nezakonitom otkazu, pa čak i pokušaju zastrašivanja ostalih radnika škvera sa ovako drakonskim kaznama, ali već sljedeći intervju sa teško bolesnim Andrijom otkrio je da je uprava Brodosplita na čelu sa voljenim vođom Tomislavom Debeljakom bila u potpunosti u pravu i da je otkaz bio opravdan.

“To vam je zadnji dan, možete ići ća i to je to”…žalio se Rogošić. “Potpuno diktatorski, neprimjereno demokratskoj državi, ovo je ponašanje Sjeverne Koreje, a ne demokratske države”…zaključuje Andrija Rogošić.

Razgovarali smo sa našim stručnjacima po pitanju chemtrailsa dr. Marxom i dr. Engelsom i upitali smo ih da li i oni primjećuju prve znakove oboljenja kod nesretnog Andrije Rogošića, a oni su nam potvrdili da se tu radi o najtežem slučaju oboljenja i da najvjerovatnije nema spasa za Andriju, pa vam njihovo stručno mišljenje prenosimo u cijelosti.

“Kod oboljelog pacijenta uvidjeli smo težak mentalni poremećaj koji se očituje brkanjem stvarnosti i potpunom amnezijom oboljelog. Tako je gospodin Rogošić pobrkao teze i umislio si da je demokracija sustav u kojem vlada pravednost, jednakost i da je radnik svetinja. Naročito se to uviđa kod njegove izjave kako je otkaz ili bolje da kažemo DDD-e mjere uprave Brodosplita protumačio kao diktatorske i neprimjerene demokratskoj državi. Povrh svega takve je metode usporedio sa komunističkom Sjevernom Korejom. Da Andrija Rogošić nije teško bolestan onda bi prva i logična komparacija takve demokracije bila sa SAD-om ili nekom drugom kapitalističkom zemljom, a ne sa komunizmom. Također je važno napomenuti i tu bi čestitao uvaženom voljenom vođi Tomislavu Debeljaku kako je odmah uočio prve znakove oboljenja već kod prve izjave kada je pacijent rekao, “mogli smo mi puno bolje proći nego što nas je kupio Debeljak, odbili smo Ruse koji su imali love, a uzeli Debeljaka koji nema kune u džepu.” Nažalost, da je stanje oboljelog doista teško bilo je odmah vidljivo, jer da je Andrija doista željan demokracije on bi bez razmišljanja nahvalio svog voljenog vođu Tomislava Debeljaka i učlanio bi se u klub “rektalnih jurišnika Brodosplit”, ali očito je da su chemtrailsi počinili nepopravljivu štetu. Prije svega, važno je napomenuti zbog ugleda voljenog vođe Tomislava Debeljaka, da voljeni vođa Debeljak nije diktator već je diktator bio Josip Broz Tito koji je uspostavio onaj katastrofalni socijalistički sustav o kojem će vam sigurno više reći moj kolega dr. Engels”…zaključio je dr. Marx.

“U potpunosti se slažem sa kolegom dr. Marxom i ne bi mogao puno toga dodati na njegovo izlaganje osim nekoliko podataka koji su važni za utvrđivanje činjeničnog stanja. Oboljeli Andrija Rogošić je osim izgubljenosti u vremenu i prostoru doživio najteži oblik amnezije koji se manifestira na način da je on u potpunosti zaboravio šta je to socijalizam i radnička sloga, da ne kažemo bratstvo i jedinstvo, ali i da se taj pravedan i logičan sustav ne prenosi u demokraciju. Naravno da je takvo brkanje pojmova i pojavnosti dovelo do toga da je oboljeli Rogošić vidio spas u Rusima koji su potomci najgorih komunjara, a u potpunosti je zanemario domoljublje i veliku brigu naših istaknutih čuvara esencije hrvatstva koji su nesretnom Rogošiću pružili spas u obliku posla sa kojim jedva preživljava. Osim toga oboljeli Rogošić ne uviđa sve prednosti kapitalizma i proglašava isti diktatorskim sustavom, a to je sve samo ne to što tvrdi oboljeli. Rogošić u ovom otkazu nije vidio priliku za bolju budućnost i otkrivanje nekih svojih skrivenih potencijala, kao što nije vidio ni priliku u feudalnim sankcijama za verbalni delikt popularno nazvanim “začepi tu svoju radničku gubicu jer ja sam vlasnik tvoga života”, koje je popušio od uvaženog voljenog vođe Tomislava Debeljaka. Nažalost, oboljeli Rogošić je to vidio samo i jedino kao atak na svoju slobodu izražavanja mišljenja i zabranu iznošenja istog što je rezultat sustavnog zaprašivanja pučanstva sa domoljubljem, nacionalizmom i posebno opasnom kemikalijom mučki prozvanom “bajka o kapitalizmu”…ustvrdio je dr. Engels.

Na naše pitanje ima li lijeka u slučaju pojave epidemije koja nam je očito pred vratima, naši uvaženi stručnjaci su složno zaključili da rješenje i lijek postoji, ali da je proces izlječenja dug i neizvjestan. Naveli su i primjer epidemiološke pošasti nacionalizma i kapitalizma iz četrdesetprve kada su oboljeli potražili izlječenje po šumama i gorama, ali da oni osobno ne preporučaju tu metodu jer je to prilično invazivna metoda lječenja koja ne ostavlja prostor da se virusi i bakterije razmnožavaju narednih 50 godina. Također nadodaju da mnogi oboljeli nisu u stanju preživjeti postupak lječenja. Danas kažu ipak imamo mogućnost biranja doktora koji bi nas mogli izlječiti samo je potrebno poslušati savjete dokazanih stručnjaka iz područja društvenog uređenja kao i osvrnuti se na dokazane rezultate iz prošlost…zaključuju stručnjaci poželjevši nesretnom Andriji Rogošiću što skorije ozdravljenje.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ustaško-revijalna komponenta proslave Oluje izmještena iz Knina u Slunj

  I dok su prošle godine u Kninu službeno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × 3 =