Početna / Istaknuto / EVO ZAŠTO SMO IZGUBILI: Bog nas je izdao i prešao na portugalsku stranu!?

EVO ZAŠTO SMO IZGUBILI: Bog nas je izdao i prešao na portugalsku stranu!?

portugalci1

 

Hrvatska reprezentacija je u Lensu protiv Portugala igrala osminu finala Europskog prvenstva. Vatreni su izgubili i Portugal ide u četvrt završnicu. Bila je to i četvrta međusobna utakmica Hrvatske i Portugala, a druga službena. U dosadašnja tri susreta Hrvatska je upisala tri poraza od Portugala uz poražavajuću i čudnovatu razliku pogodaka 0-6 !?

Usljedili su brojni komentari i analize uzroka poraza. Je li razlog previše rezervirana igra, loše reakcije s klupe, sreća na strani Portugalaca ili nešto treće? Teško je bilo odgonetnuti, sve dok u našu redakciju nisu stigle ekskluzivne snimke s tribine na kojoj su se radovali portugalski navijači. “Utučeni smo svi u svlačionici. Bili smo odlični, a moramo ići kući. Hvala navijačima i cijeloj Hrvatskoj koja je bila uz nas, ali Bog nije htio da idemo dalje” – rekao je Vida nakon utakmice i to je najtočnija analiza uzroka poraza.

Naime, u nekoliko navrata se među portugalskim navijačima pojavio Bog. Još prije utakmice po nekim fotografijama se moglo naslutiti da je Bog izabrao stranu, jer je i stadion bio obasjan čudesnom svjetlošću ( slika 2 ) u bojama portugalske zastave. No, nakon zgoditka Quaresme sve je bilo i više nego jasno. Naime, Bog je viđen ( slika 1 ) kako se raduje i veseli držeći navijački šal s natpisom “Bog i Portugalci”.

Kako neslužbeno doznajemo, Bog je nakon utakmice izjavio:
“Dosta mi je Hrvata! Od stoljeća sedmog me zloupotrebljavaju. Izmišljaju da sam s njima više nego s drugima, lažu, kradu, omalovažavaju druge, agresivni su i neobrazovani, prešućuju, vrijeđaju, diskriminiraju, njihovi navijači kontinuirano rade fašističke ispade. Čitavu državu su si upropastili. Pa pogledajte, molim vas, na što liči taj njihov nogometni savez. Sve lupež do lupeža, bogati. I zato sam sad rekao – e nećete više razbojnici! Portugalci su me više i molili, bili su bolji vjernici. Zato sam danas odlučio biti s njima. Šapnuo sam portugalskom izborniku da uvede Quaresmu. I dobili smo ih! Bog i Portugalci!”

 

bog1

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Tuđman, Ahmići, Mostar

Propuštena prilika za početak procesa pročišćenja

Nakon svih zala koje je HDZ predvođen Tuđmanom učinio Hrvatskoj uništavajući je širenjem mržnje, ratom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

15 − ten =