Početna / Istaknuto / Golgoški: Ne bavim se politikom, a mi u Savskoj uopće nismo ni prosvjedovali!

Golgoški: Ne bavim se politikom, a mi u Savskoj uopće nismo ni prosvjedovali!

golgoški

 

Predsjednik Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuro Golgoški izjavio je za Reuters da branitelji prate aktualnu političku krizu i da se u nju neće miješati. ‘Ja se ne bavim politikom’, kaže Golgoški kojega, kako tvrde novinari Reutersa, pamtimo upravo po suprotnom, no za vrijeme bivše vladajuće graniture.

Istaknuo je za Reuters da se svi procesi vezani za položaj branitelja i dalje nesmetano odvijaju, da predstavnici braniteljskih udruga sudjeluju svakodnevno u radu projektnih timova Ministarstva branitelja, a da o budućnosti Vlade RH odluku donose političari.

Na pitanje novinara Reutersa “Zašto ste onda u službi politike prosvjedovali skoro dvije godine” Golgoški je odgovorio:
“Ne bavim se politikom, a mi uopće nismo ni prosvjedovali. Tamo u Savskoj je doduše bio nekakav šator, pojma nemam tko ga je podigao i zašto. Mi smo tamo slučajno prolazili i vidjeli naše kolege branitelje pa smo im pružili potporu. Bio sam u tom šatoru nekoliko puta, ali ne sjećam se pojedinosti. Kao što sam vam već rekao – ne bavim se politikom. A reći ću vam i još nešto: pa ljudi moji, mi smo ovu državu stvarali! Zar mislite da bi sad išli rušiti njene institucije, od kojih nam je Ministarstvo branitelja svetinja? To ne dolazi u obzir.”

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

3 + 10 =