Početna / Istaknuto / Gospodine Vučiću

Gospodine Vučiću

gospodinevucicu

 

– Gospodine Vučiću, da li može odgovor na jedno pitanje?
– Ko ste vi? Odakle ste vi? Jedino vas ne poznajem.
– Ja sam iz Kontraportala, KP.
– Aaa, vi ste oni što ste protiv svega i svačega i imate plaćenike iz Srbije. Ne mogu sada, čeka me Ban Ki Mun, pomoćnik zamenika Bajdena, Edi Rama, Toni Bler, onaj međed iz Bosne, a i znam šta hoćete da me pitate i da trošite moje dragoceno vreme …
– Pa već ste mogli da odgovorite na moje pitanje da ste me samo pust …
– Ne mogu ja vas da pustim, jer vas i ne držim, ja vas samo sprečavam da postavite neko glupo pitanje, kako se od vas i očekuje. A da znate, kao što biste trebali da znate da se ja nikakvih pitanja ne plašim, kao što se inače ničega ne plašim, a to mi potiče još od ulice i mojih slavnih navijačkih dana, kad sam sa Zvezdom putovao u Bari, gde sam i sam postao prvak Evrope, što me je konačno opredelilo i za i protiv Evrope.
– Ma ja sam samo htel ….
– Znam ja bolje od vas šta ste vi hteli i koje su vaše ukupne namere, o čemu su me obavestile nadležne službe u čiji se rad ja uopšte ne mešam …
– Zašto ste nosili kišobran, kad uopšte nije bilo kiše?
– Ko kaže da nije bilo kiše? Ako ja nosim kišobran, onda znači da je bilo kiše. Jeste li vi bili tamo da bolje od mene znate da li je bilo kiše ili nije bilo? Vi ste to gledali na televiziji i sad se tu nešto pravite pametni, da vi bilo šta bolje znate od mene, a poznato je da na televiziji sve izgleda ružičastije, više Pink, da se narodski izrazim, jer meni je do naroda stalo više nego ikome i uostalom šta narod zna do čega je meni više stalo. Ako me već pitate o modelu kišobrana, reći ću vam bez ikakvog okolišanja, kako su to inače radili pripadnici bivšeg režima, ali smo tome stali na kraj.
– Činilo se da je malo nepraktično bežati s kišobranom.
– Ako vi taktičko povlačenje nazivate bežanjem, ja s vama stvarno nemam šta da razgovaram. I kad ste me već pitali, Dodik nije mogao da se kao tajni agent ubaci u masu baš zbog svoje mase, a ja sam s tom masom bio voljan da razmenim par reči, a bio sam se pripremio da na svaku njihovu, da ja njima sto.
– Kako je moguće da ste udareni kamenom u glavu, a da se potom ne primećuje nikakva razlika?
– Samo neko ko je neuk, a ja sam diplomirao državni fakultet s prosekom 10, može da postavi takvo glupo pitanje. Ja gluplje pitanje nikad nisam čuo, ako se ne računa ono o Nešinom doktoratu. Dakle, vi pred svima priznajete da ne znate da postoji takva vrsta kamenja koje je kao kamen, a u stvari je mek, ali utoliko više nanosi povrede koje su golim okom nevidljive, a bole mnogo više duševno nego fizički, jer je to tako i napravljeno. To doduše više deluje na one koji imaju dušu.

vucickamen

– Da li ste osećali neku vrstu nelagode zbog tog taktičkog povlačenja?

– Kad me već pitate, da vam odgovorim i na to glupo pitanje. Nikakvu nelagodu nisam osećao, jer imam toliko kondicije da mogu uzbrdo, nizbrdo deset puta u trku da pređem, uz put, niz put, po prašini, po kijametu, pod svim uslovima.

– Dozvolite da primetim da ste nabavili nove naočare, koje vam bolje stoje nego one koje ste izgubili u toj nemiloj situaciji.

– Naočare nisu obične, iako sam uveren da vi tako, kao i uvek, pogrešno mislite. One mi sad omogućavaju da u svakom trenutku vidim šta ko misli.

– Zahva …

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × four =