Početna / Istaknuto / Grčićev ispravak: Izlazak iz recesije ipak u noći sa subote na nedjelju!

Grčićev ispravak: Izlazak iz recesije ipak u noći sa subote na nedjelju!

tarotmajstorgrcic


Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU, Branko Grčić najavio je kako Hrvatska u petak ipak ne izlazi iz recesije zbog nepovoljnog astrološkog utjecaja. Nakon konzultacija Grčićevog tima s timom najeminentnijih hrvatskih astrologa, točno vrijeme izlaska iz recesije ipak je pomaknuto na noć sa subote na nedjelju. Najjači intenzitet izlaska predviđa se u nedjelju ujutro, oko 3:30

Iako se neki nezavisni astrolozi ne slažu s ovakvom prognozom, Grčić je u optimističkom tonu naglasio kako Hrvatska nikad nije bolje pripremila operativnu provedbu prema preporukama Europske komisije i međunarodnih astroloških, astronomskih i tarot asocijacija.
“Od 28 zemalja članica na osmom smo mjestu što se tiče uvođenja reformi, a možemo se i pohvaliti da smo pioniri ovakve znanstvene suradnje tarot, ekonomskih i astroloških timova”, komentirao je optimistični ministar.

Kako je kazao, konferenciju za medije je sazvao da bi objasnio javnosti kako napreduju reforme Vlade, a osvrnuo se i na pitanja koja je Vladi i političkim strankama postavila Hrvatska udruga poslodavaca.

“Mi odgovor na pitanja poslodavaca dajemo u kontinuitetu, pripremom reformskog paketa mi dajemo tarot odgovore na ono što u reformskom, astrološkom i hidrometeorološkom smislu Hrvatsku očekuje u narednom razdoblju, dakle, razvili smo jedan sasvim nov pristup”, kazao je ministar Grčić.

Dodao je i da je u resoru pravosuđa napravljen ogroman posao i veliki pomak te da je u mandatu Milanovićeve Vlade broj neriješenih sudskih slučajeva smanjen za 200.000, što se vrlo lako može objasniti povoljnim utjecajem Marsa koji se nalazi u Biku. Dodao je da se napradak vidi i u zdravstvu, gdje je započeo proces racionalizacije te je saniran dio dugova što, prema tvrdnjama Grčićevog tima, možemo zahvaliti konjukcijama Merkur-Uran i Mars-Pluton koje će se odvijati u Ovnu.

Na kraju je zaključio da su rezultati rada ove Vlade neupitni, iako ih mnogi pokušavaju osporiti, a većina stanovništva se pretvara da ih ne vidi.

“Dakle, nismo tako loši kako dio javnosti to tumači, a i brži smo od nekih starih članica EU. Predizborno je vrijeme i svi se trude omalovažavati rezultate ove Vlade, ali oni su neupitni, pa pogledajte samo pragmatičan, ambiciozni i odlučan trigon s Plutonom u Jarcu, i potpuno nesputan i neobuzdan trigon s Jupiterom u Lavu u nekoliko proteklih kvartala i sve će vam odmah biti jasno”, rekao je Grčić.

Ipak, neki nezavisni stručnjaci ne dijele to mišljenje. Naša poznata astrologinja Zvjezdana Planetić tvrdi da će se dva aspekta Marsa ponoviti i biti ojačani Merkurom, koji će u drugom dijelu lipnja 2015. godine prvo formirati kvadrat s Jupiterom, a zatim i trigon s Plutonom i na kraju konjunkciju s Venerom.

“Iz svega proizlazi da će nam u drugoj polovici 2015. godine Saturn biti u Neptunu, Mjesec u Veneri, a zemlja u kurcu”, za Kontraportal je izjavila Zvjezdana Planetić.

grcicgatara

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

seventeen − 14 =