Početna / Istaknuto / Greška ispravljena: Liberland također na ISIL-ovoj listi

Greška ispravljena: Liberland također na ISIL-ovoj listi

vit-jedlicka

Stanovnik novoosnovane države Liberland prosjedovao ispred amabasade ISIL-a jer njegova zemlja nije spomenuta u videu gdje džihadisti objavljuju kako će zauzeti sve države zapadnog Balkana. Predsjednik ove države Vit Jedlička i ujedno jedini prosvjdenik je vidno potresen izjavio za naš portal kako više ne može tolerirati da se njegovu zemlju ovako brutalno zanemaruje, te najavio čak i štrajk glađu ako bude potrebno.

Iz ambasade ISIL-a su se žurno očitovali i ispričali zbog ovako nesmotrenog previda, te obećali da će što prije uvrstiti i Liberland u njihove planove za pokoravanje Balkana, a Kontraportal je jedini došao u posjed najnovijeg teksta gdje se spominje i ova država.

Novi upload izlazi uskoro na youtube-u:
Raduj se o Liberlendu, dobit ćete vladu jednu, dobit ćete vjeru pravu, il ćemo vam skratit glavu. Imat ćete krvav party, Kad saznamo gdje ste nam na karti. Tralalalalala – Mi smo islamski Hilafet”

Nakon što je dobio jamstva da će ova greška biti ispravljena , te da će i njegova zemlja biti postavljena u plan osvajanja, Vit Jedlička je u znak zahvalnosti promijenio moto Liberlanda koji je glasio „Živi i pusti druge da žive“ u „Dekapitiraj i pusti druge da dekapitiraju“, tako da je ovaj nesporazum završio na obostrano zadovoljstvo.

 

piše: Maksim Popov


Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Mržnja prema boljoj prošlosti

Postoje mnoge nelogičnosti u vremenu i prostoru kojem živimo. Političke stranke i gospodarsko-društveni sustav su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

16 − 2 =