Početna / Istaknuto / HDZpoly – nova društvena igra

HDZpoly – nova društvena igra

hdzpoly1

 

Nakon promocije nove društvene igre SDP-a “Zoki, ne ljuti se!”, u HDZ-u je, kako je i najavljeno, prezentiran HDZpoly!

Društvena igra za sve članove, simpatizere i ljubitelje HDZ-a vrlo je jednostavna; bacanjem kocke igrači se kreću poljima-državom i – ovisno o sreći i snalažljivosti – privatiziraju, kradu, pljačkaju, kompiliraju, idu u zatvor i vraćaju se, potplaćuju, zgrću nezaslužena bogatstva i nekorektnim metodama uništavaju neistomišljenike.

U središnjici HDZ-a tvrde kako im SDP-ova igra “Zoki, ne ljuti se!” ( vidi OVDJE ) nije bila primaran motiv u kreiranju vlastite igre, već je igra prvenstveno namijenjena mladeži HDZ-a. Naime, prema zapažanjima iz središnjice, stranačka mladež – budućnost HDZ-a i Hrvatske – počela je pokazivati zabrinjavajuće kretanje stranputicom; poneki iskazuju nedolično zanimanje za sekularizaciju i demokraciju, poneki zastranjuju u ekstremno ljevičarske ideje preispitujući dobrobiti privatizacije, a bilo je i slučajeva preispitivanja lika i djela samog doktora Tuđmana, što je – kažu u središnjici – opasno skretanje s tekovina najdomoljubnije i najdržavotvornije hrvatske stranke.

Stoga je odlučeno da se kroz igru i druženje svi članovi HDZ-a, a poglavito mladež, prisjete najvažnijih programskih načela i strateških odrednica stranke. Igra je zamišljena u obliku plakata koji će biti na vidljivom mjestu u svim stranačkim prostorijama. Igraća ploča se najprije mora izrezati/ukrasti sa plakata. Tako se još i prije početka igranja treniraju psihomotoričke sposobnosti članstva.

Svečana prezentacija HDZpolyja predviđena je za večeras u 20 sati. Kako neslužbeno doznajemo, u egzibicijskom meču koji će biti održan u Aveniji Gojka Šuška – u velikom HDZ šatoru uz pečenog vola – sastat će se najviše čelništvo stranke s predstavnicima mladeži. U središnjici je odlučeno da prvo, simbolično bacanje kocke učine Šeks i Barba Luka, a zatim će Božidar Kalmeta i Josipa Rimac odigrati partiju protiv predstavnika mladeži. Zbog ojačavanja zajedništva u stranci i svekolikom hrvatskom puku, na prezentaciju će biti pozvani i najistaknutiji bivši članovi; Ivić Pašalić, Mate Granić, Borislav Škegro, Ivo Sanader itd, a očekuje se i dolazak Zdravka Mamića.
Izvor: Nina

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

7 + ten =