Početna / Istaknuto / Horor u Osijeku: Starica ubila jetrvu, svaka i pašanca te još troje susjeda teško ranila

Horor u Osijeku: Starica ubila jetrvu, svaka i pašanca te još troje susjeda teško ranila

osijek

 

Velika tragedija pod vrlo bizarnim okolnostima i sa smrtnim posljedicama dogodila se danas poslijepodne u Osijeku. Starica P.M. (66) iz osječkog Cvjetnog naselja kuhinjskim nožem napravila je nezapamćen masakr te na kraju presudila sama sebi. U svom krvavom pohodu nasmrt je izbola vlastitu jetrvu, svaka i pašanca koji su, prema nepotvrđenim izjavama očevidaca, upravo počeli praviti kobasice. Starica je ušla u ljetnu kuhinju i brutalno ih izbola kuhinjskim nožem. Potom je istrčala na ulicu i još troje radoznalih susjeda teško ranila. Prije dolaska policije na lice mjesta u obližnjem grmlju izvršila je samoubojstvo harakirijem.

Neposredno prije ove teške tragedije – što je i najveća bizarnost čitavog slučaja – starica je od starne policije viđena kako prelazi ulicu na zebri dok je na semaforu bilo crveno svjetlo i općenito se čudno ponaša. Za njom je krenuo policajac, sustigao je i upitao je “Gospođo, znate li što ste učinili”? Starica je na to kratko odgovorila “ostavite me na miru”, što je policajac i učinio. Nedugo zatim dogodila se tragedija.

Zašto policija nije reagirala i privela staricu, pokazat će istraga. Međutim, sve ovo izazvalo je burne reakcije hrvatske javnosti i građana Osijeka. Gotovo svi su jednoglasni u osudi neodgovornog ponašanja policije.

Reagirao je i ministar;
– Policajke i policajci …ovo nam ne treba… Lošim potezom sruši se puno dobro napravljenog… I nije da tražim od vas da se “ne držite zakona koji pijani plota”, ali koliko je zakonito i može bit pravdano… Loša je policijska taktika … Ne radite to…ne možeš staricu puštati ako kaže “ostavite me na miru”, pogledajte kakva teška tragedija se zbog toga desila – poručio je misistar sa svog fb profila.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

four + three =