Početna / Dnevni Komentar / Hrvatski zametak progovorio!? Oh, čudo neviđeno!

Hrvatski zametak progovorio!? Oh, čudo neviđeno!

zametakprogovorio

 
Inga AesirU debilistanu se svašta nešto dešava u zadnje vrijeme pa su eto estradne fifice odlučile dodati i svoj obol u vidu još jedne pizdarije. Jer jedino se tom riječi može nazvati sranje od pjesmuljka što nam o nerođenim potomcima govori. Da Shorty ionako nema pravo glasa jer eto nema maternicu, jajnike, strije, mučnine i nije eventualno ugrožen na bilo koji način trudnoćom – uopće ne treba niti naglašavati. On se onako kao pravi muški gorostas ugurao gdje mu mjesto nije. U sve hrvatske vagine.

Mene više smeta što su se tri dame – od kojih dvije nemaju djecu, ali si onako kršćanski dozvoljavaju suditi o toj istoj djeci – ugurale u te iste vagine.
E pa nabijem ja i jednu i drugu. I sve.

I gle čuda, zametak progovorio i na čistom hrvatskom mi poručio otprilike ovako: “Ja želim živjeti i tko si, jebote, ti da mi život uskratiš?”
E pa sad ćeš skote mali čuti tko sam ja i tko ja nisam. Ja nisam tvoja majka jer ovo je moje tijelo i moj život, i isključivo ja određujem što ću raditi s njime. Nisam tvoj inkubator, nisam samo maternica, nisam tvoja hranilica.
Ja sam žena koja smatra da nju kao osobu ne čini samo ili isključivo majčinstvo. I možeš ti pjesmuljke pjevati do sutra, možeš vikati da je tvoje nerođenje ubojstvo, možeš cmizdriti sa oltara iz ustiju pedofila, lopova i dvoličnih mantijaša, ma možeš mi staviti soli na rep.
Ja te ne želim i ja te rodila ne-bu-dem.

Mogu ja ovdje ako treba i kulturno objasnit da, eto, nema se para, a lova je bitna u odgoju klinaca, da nema se uvjeta za život, nema se partnera koji bi me u tome podržao, jer on, eto, želi samo plehnut, al’ ne i podržat, mogu laprdat o tome da sam čovjek koji ima prava na ovo i ono, ali ne želim.
Sve je to već rečeno, sve je to onima koji mozak koriste jasno. Ovima što su klonovi ionako nema svrhe objašnjavati na finjaka ništa. Jer klonovi se jebu samo na slavu boga i domovine. Jednom tjedno nakon mise po naputku lika što jebat ionako nebi smio.
Jer oni neće posvojit klinca i neće se brinut o rođenom koliko se brinu o nerođenom. Oni su ionako…jebiga.
Zato ću reći jasno i glasno da me cijela sramota od države čuje:
Ne želim dijete i zabole vas đoka zašto ga ne želim, jer to je moja privatna stvar te također nema te osobe niti zakona koja će me dovesti u situaciju da postanem nešto što ne že-lim bi-ti. Ameeen.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

fifteen + 5 =