Početna / Istaknuto / HSP AS: Veliko iznenađenje! Na izbornim listama će biti čak 95% žena! Od muškaraca jedino Čorić i Tepeš!

HSP AS: Veliko iznenađenje! Na izbornim listama će biti čak 95% žena! Od muškaraca jedino Čorić i Tepeš!

misice11

 

Senzacionalan zaokret i izborni presedan najavljuju iz izbornog stožera HAS AS i Domovinske koalicije! Slijedeći najmodernije trendove o zastupljenosti žena na izbornim listama, i u dogovoru s najpoznatijom hrvatskom prozviždačicom, odlučili su se na radikalnu strategiju. Naime, na izbornim listama žene će biti zastupljene sa nevjerojatnih 95% !!!

Kako navode u stožeru, za ovu odluku ima više razloga. Javnosti žele dati do znanja da nisu staromodni i konzervativni, kao što ih se u većini medija želi prikazati. Također žele simbolički naglasiti kako brinu o demografskoj slici Hrvatske; žene su simbol plodnosti i reprodukcije, bez žena, kako navode u stožeru, ne bi bilo ni Hrvata.

Zbog toga su angažirali grupu bivših misica, i uvjereni su da će one, uz napoznatiju hrvatsku prozviždačicu, dostojno predstavljati HSP AS i Domovinsku koaliciju.

Predstavnica misica izjavila je kako joj je vrlo drago što će s kolegicama učestvovati na izborima, te kako voli životinje, sport, knjige, izlaske s prijateljima i sve što vole mladi. Najveća želja joj je mir u svijetu.

“Od muškaraca ćemo na listama biti jedino ja i kolega Tepeš. Spremni smo žrtvovati se. Ovo smo učinili da pokažemo Milanoviću i jugounitaristima da na našim listama može biti više od njihovih 40%. Živjele misice i Za Dom spremni!”, rekao je predsjednik izbornog stožera Čorić.

“Hvala Vesni, predsjedniku i dragomu Bogu što su se ovog sjetili. U medijima se stalno sprdaju na račun našeg izgleda. E pa evo im sad, neka sad nešto kažu, bit ćemo u prosjeku najzgodnija koalicija”, prokomentirao je Tepeš.

Domovinska koalicija javnosti bi se trebala predstaviti u četvrtak, a čine ju stranke pravaške i demokršćanske orijentacije, ali i međunarodnih asocijacija izbora ljepote.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Restrukturiranje Agrokora na putu ili stranputici?

  Ne ulazeći uopće u genezu Agrokora i slučaja Agrokor, niti u to tko je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

three × one =