Početna / Istaknuto / HVALA ♥

HVALA ♥

Kraj godine je najprikladnije vrijeme da zahvalimo svima onima bez kojih ova stranica ne bi bila ono što jest – informativna, provokativna, ponekad komična i naravno, čitana.

Najprije hvala našoj Marini, majstorici photoshopa i izvrsnoj ilustratorici kojoj nikada nije ponestalo inspiracije za opremanje naših tekstova. Hvala joj na iznimnom razumijevanju suštine problema o kojima pišemo a najviše na smislu za humor zbog kojeg su i najcrnji sadržaji dobivali notu lakrdije. ♥

Zatim, hvala onima koji su nam se hrabro javljali i pričali insajderske priče bez kojih naši tekstovi ne bi bili istiniti i autentični. Hvala im što su nam vjerovali da nećemo otkriti njihove identitete. Hvala im što su obećali da će svjedočiti u našu korist ako završimo na sudu. :

Hvala novinarki Snježani koja je neumorno pisala o mnogim temama o kojima smo i mi pisali i čiji su nam tekstovi bezbroj puta bili inspiracija za sagledavanje problematike iz kuta iz kojeg ona ponekad možda nije smjela pisati. Najviše joj hvala na hrabrosti.

Hvala mainstream i offstream medijima koji su dijelili naše tekstove, naročito KontraPortal. -u

Hvala Jadranki koja nam je uvijek bila pri ruci kad je trebalo pronaći sve one članke i stavke raznih zakona, pravilnika, odluka. Hvala joj što se nismo uvijek morali sami baviti najdosadnijim poslom na svijetu. 😀

Hvala udruzi Prijatelji životinjaj na njihovoj web stranici, nepresušnom izvoru podataka o problematici zaštite i dobrobiti životinja u Hrvatskoj već više od deset godina. Hvala im na informacijama koje su podijelili s nama. (y)

Hvala udrugama za zaštitu životinja koje su dijelile naše tekstove svjesne da problem zaštite i dobrobiti životinja nije samo u spašavanju životinja na terenu i u novcima već da je uzrok problema negdje sasvim drugdje – u sustavu koji u Hrvatskoj ne postoji. Posebno hvala Udruga Pobjede iz Osijeka koja je najbolje razumjela značenje naziva ove stranice. (y)

Hvala portalima koji su nam ponudili plaćeni posao spisatelja i imali razumijevanja za naše razloge zbog kojih smo to odbili. 🙂

I na kraju, hvala svima Vama koji ste dijelili naše tekstove, koji ste komentirali, uzrujavali se, ljutili se i veselili se s nama. <3 Hvala svima Vama koji ste sudjelovali u kampanjama SUPer priča za Grifon centar za zaštitu ptica grabljivica i Crvena kućica za Azil Prijatelji Čakovec. (y)Najviše Vam hvala što ste nas čitali. 🙂 Obećavamo da ćemo nastaviti i u slijedećoj godini jer izgleda da ćemo imati o čemu pisati. Nažalost.

 

 

Izvor: Psi laju, a karavane prolaze

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ante Pavelić UN

Ante Pavelić konačno u UN-u

I tako bez znanja i pitanja hrvatskih vlasti ali i jedinih ovlaštenih vlasnika istine o …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × 3 =