Početna / Istaknuto / Hvalevrijedan poduzetnički poduhvat: Otvoren caffe bar Kod konzultantice

Hvalevrijedan poduzetnički poduhvat: Otvoren caffe bar Kod konzultantice

konzultantica2

 

Danas je u Zagrebu otvoren caffe bar “Kod konzultantice”. Radi se o pomalo neobičnom, avangardnom poduzetničkom projektu spajanja ugostiteljskih i konzalting usluga. Projekt je, kako objašnjava vlasnica, spoj modernog i tradicionalnog, ugodnog s korisnim, te prvi ovakve vrste na ovim prostorima. U ugodnom ambijentu prostranog caffe bara gosti će moći uživati u piću i kanapeima, a u posebnom dijelu lokala vlasnica će osobno vršiti konzalting usluge zainteresiranim gostima kojih, sudeći prema gužvi na otvorenju, neće nedostajati.  

Moram se pohvaliti da je ovo pionirski projekt u Domovini, a i šire. Dugo sam se dvoumila, ali sam napokon ipak odlučila uložiti sve svoje resurse u ovaj posao koji me sasvim ispunjava. Moram spomenuti i svog supruga, bez čije pomoći nikada ne bi uspjela. Hvala svima iz njegovog kruga prijatelja i poznanika koji su mi u početku, kad je bilo vrlo važno, nesebično pomogli. Tu svakako moram spomenuti i naše glavne sponzore. Unatoč činjenici da naša Vlada nikako ne može naći zajednički jezik s Mađarskom oko naftne kompanije, uspjela sam za projekt dogovoriti sponzorstvo i od MOL-a i od njihove Ine. U budućnosti planiramo u ponudu uvrstiti i usluge logopeda te ubrzane tečajeve mađarskog i ruskog jezika, ali i hrvatskog – za sve potencijalne članove na privremenom radu u Vladi RH“, rekla nam je ushićena vlasnica, gospođa Ana.

 

konzulzantica

 

Poseban novitet, čak i u svjetskim okvirima, bit će gledanje u kristalnu kuglu prilikom davanja konzalting usluga. Kugla je spojena na superbrzo računalo i u njoj vlasnica, posebno obučena za iščitavanje iz kugle, može za svakoga naći poneki konzalting savjet, ovisno o željama i financijskim mogućnostima klijenta. Geslo caffe bara je “pij malo – konzultiraj se puno”.

Cijene će, kako doznajemo, biti vrlo povoljne. Osnovni kozalting savjeti moći će se kupiti već za nekoliko stotina eura, a posebno atraktivna ponuda je ona na razini mjesečnih ugovora po znatno nižoj cijeni – za samo dvije tisuće eura.

 

konzultantica1

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

fourteen + seven =