Početna / Istaknuto / Iz Slovenije, Hrvatske i Srbije u Makedoniju stigao humanitarni konvoj sa stotinjak šlepera lajkova!

Iz Slovenije, Hrvatske i Srbije u Makedoniju stigao humanitarni konvoj sa stotinjak šlepera lajkova!

like11

 

Veliki humanitarni konvoj lajkova za stradale u Skopju i Tetovu jučer je krenuo iz Slovenije. Putem su se priključivali kamioni iz Hrvatske i Srbije, te ostalih bivših jugoslavenskih republika. Jutros oko 7 sati prvi kamioni su ušli u Makedoniju i odmah se započelo sa dijeljenjem humanitarnih lajkova.

Lajkovi su u velikom broju sakupljeni na facebooku, twitteru, google plusu i ostalim društvenim mrežama.

Nepregledna kolona šlepera, otprilike stotinjak, nakon kratkog zaustavljanja i pretovara pomoći neposredno nakon ulaska u Makedoniju, u Skopje je stigla jutros oko 8 sati. Brojni volonteri i aktivisti u pratnji konvoja odmah su započeli s dijeljenjem velikih kutija koje sadržavaju 10 000 lajkova.

Završetak akcije predviđa se za danas poslijepodne, do kada bi svi lajkovi trebali biti podijeljeni. Potom se, kako napominju volonteri i aktivisti iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, sprema još jedna, veća humanitarna akcija za Makedoniju, u kojoj bi trebalo biti prikupljeno čak 10 000 000 000 lajkova!

STA/Hina/Mina/Tanjug/Fena/

konvoj1

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Vlasti u RH se mijenjaju, a problemi ostaju i gomilaju se

  Kad sam postao potpuno svjestan da će Kukuriku koalicijska vlada sa Zoranom Milanovićem na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

three × one =