Početna / Istaknuto / Izbornik Čačić održao hitnu press konferenciju HNS-a!

Izbornik Čačić održao hitnu press konferenciju HNS-a!

antecacic

 

Burno je bilo na izvanrednoj press konferenciji koju je danas sazvao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić. Vezano uz novo uhićenje Zdravka Mamića i nekoliko čelnih ljudi Nogometnog saveza, Čačić se želio obratiti javnosti apelom za spas hrvatskog nogometa. 

“Ljudi, ovo je postalo neizdrživo! Mi više ne možemo raditi u normalnim uvjetima. U ime hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja i svekolikog hrvatskog puka u Domovini i dijaspori, želim poručiti da se nakon ponovnog Zdravkovog uhićenja vodstvo reprezentacije našlo u vrlo teškoj poziciji, i da je time ugrožena opstojnost hrvatskog nogometa u razmjerima kakve je imao do sada. Ali mrziteljima svega hrvatskog poručujem da neće uspjeti i da će se stručni stožer reprezentacije boriti i izboriti da Zdravkov glas ipak nekako dođe do nas” – grmio je s govornice Čačić

“Prema informacijama koje imamo, nakon uplate jamčevine i puštanja na slobodu Zdravko neće uopće smjeti komunicirati s nama, čak ni sms-om! Pa kako onda, bogamu, kako da onda sastavljam momčad? Na osnovu čega? Kojih informacija? Gledajte, ja sam sad u očajnoj poziciji jer ne smijem dobivati informacije i upute čak ni od Zorana, navodno mu prisluškuju telefon i prate ga. Vrbanović je u pritvoru, skoro svi su uhapšeni. I kako sad da znam koje igrače treba uvrstit u sastav? Kako da znam koji transferi su prioritetni? Ne znam treba li gurati transfere preko Indonezije ili Kajmanskih otoka. Koje igrače favorizirati na EP? Sad više nisam siguran ni za Hajdukove kvote, iako sa njima još imam komunikaciju. Prema zadnjem dogovoru oni su imali 3 igrača iz prvih 11 i 2 u rezervi, ali Zdravko se ne javlja i ne znam vrijedi li taj dogovor. Možda ću biti prisiljen u reprezentaciju zvati i neke igrače Rijeke i Osijeka, što će biti katastrofa. Ali što će onda reći Zdravko kad se vrati? Zato još jednom apeliram na hrvatsku javnost – spasimo hrvatski nogomet”

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

17 − 3 =