Početna / Kolumne / Zadah kapitalizma / Jebeno je danas biti desničar

Jebeno je danas biti desničar

Ja sam desničarJa sam desničar i to pravi Hrvatski desničar. Stojim mirno dok svira himna (državna i HDZ-ova) i držim ruku na srcu, iako je ono na lijevoj strani. Idem nedjeljom na misu gdje me svi vide, jer vodim kompletnu familiju. Posjećujem sve skupove gdje se jebe mater onima koji sve to ne rade, a to je jedino što mi je preostalo. Ustvari lažem, na utakmicama redovno vičem Spremni kad čujem Za dom, ali nikada ne počinjem prvi da ne kažu, smradovi komunjarski, da sam ustaša.

Lažovi komunistički

Ponosan sam na moju Hrvatsku. Ponosan sam na pokojnog vrhovnika i gade mi se jebeni komunisti i jugonostalgičari koji kažu kako je on bio najmlađi Titov, pazi kažu Titov, general i predsednik FK kluba Partizan, kao da je on to postao svojom voljom. Natjerala ga đubrad srpska. Još više mi se gade oni koji kažu da je rat bio dogovoren između Franje, pazi kažu Franje, i Slobe, jer kao mi smo njima prodavali u ratu naftu, a oni nama struju i streljivo i kao tukli smo se zajedno protiv balija. I to mi je neki dokaz.

Regionalni lider

Sretan sam što je Hrvatska konačno suverena. Uostalom od stoljeća sedmog čekamo da dobijemo svoju državu. Fala dragom Bogu i našem voljenom pokojnom Predsjedniku stvorili smo je. Znam da to što iznad naših glava lete tuđi avioni, što u našem moru plove, a poneki i pecaju, tuđi brodovi,  što vodimo tuđe ratove, što su ljudi zaduženi u tuđim bankama i u tuđoj valuti, što provodimo tuđe zakone, što kupujemo tuđu hranu u tuđim trgovačkim lancima ne umanjuje našu suverenost, već samo učvršćuje naš položaj u ovom dijelu regije. Točnije, nećemo dozvoliti Srbima, da i oni tako prođu, sjebat ćemo ih.

Hrvati poštenije pljačkaju

U početku me je smetalo što se prilično pljačka u ovoj mojoj najdražoj, ali kad sam zbrojio sve kockice, bijele i crvene, mislim da je to dobro. Prije su nas pljačkali svi, Turci, Mađari, Švabe, Srbi, naročito Srbi, konačno je došao red da i naši Hrvati pljačkaju. Malo me muči što pljačkaju nas, ali nadam se da će uskoro krenuti preko granice, jer ne bih volio da je istinita priča kako se s rukom na srcu pljačka samo vlastita država i vlastiti narod.

Jebeš AVNOJ

Drago mi je da smo Srbima prepustili sve ade i adice i još neke hektare koji se nalaze preko Dunava. Ne smeta mi ni to što nam se Slovenci cere sa Svete Gere i što će nam otet izlaz na more. Da smo to tražili nazad priznali bi AVNOJ-evske granice, a onda bi komunjare rekle kako je onaj zločinac Tito za to zaslužan. Dosta mi je što već javno govore kako je bivša država bila poštenija od EU, te da smo u EU ušli na prevaru i da smo državu prodali za dvadeset godina kad smo ‘ladno zaokružili ZA.

Hrv(br)atstvo i jedinstvo

Zadovoljan sam što smo, bez ikakvog pritiska, pokazali Srbima da smo mi za dobre međudržavne odnose.  Naši svećenici i njihovi popovi se ljube i šire ekumenizam. Sportaši se natječu, a ja uživam jer na utakmicama mogu vikati „Spremni“ i nemam ništa protiv da polomimo Srbe. Pjevači i pevači pjevaju i tu i tamo, ali važno mi je da Thompson tamo ne ide, jer on zna kad ne treba pjevati, Ivo ga naučio. Naši tajkuni kupuju tvrtke po Srbiji, dobro da to rade, jer tamo zarađuju lovu i odnose je na neke egzotične otoke, potkopavaju Srbe iznutra. Jedino, teško mi je kad se u Lijepoj našoj susjedi i komšije posjećuju, to mi smrdi na bratstvo i jedinstvo i zbog toga sam spreman ići na prosvjede,  štrajkati glađu,  čekićati ploče na ćirilici, a bogami i šator podići. Neću bratstvo i jedinstvo pod našim krovom.

Svijetli put u crnu budućnost

Čestitam svima onima koji su svoju muku ugradili u uništavanje, pljačkanje i rasprodaju tvornica, bolnica, brodogradilišta, kombinata i svega onoga što je zaudaralo na socijalizam. Sad konačno možemo reći, nije istina da krčmimo ono što je Tito ostavio, jer ničeg više nema. Došlo je vrijeme da krenemo svijetlim putem popločenim bijelo crvenim pločama u crnu budućnost i da izgradimo Lijepu našu od temelja na učenju pokojnog Predsjednika, pod zaštitom svjetskog policajca NATO-a i na stečevinama raspadajuće EU. U to ime „Spremni“, „Za dom“ neću spominjati da đubrad komunističko udbaška ne bi rekla da sam ustaša.

Facebook komentari

Yankee A. Nonimus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

one + seven =