Početna / Istaknuto / Kocka, kocka, kockasta

Kocka, kocka, kockasta

Croatian fans cheer celebrations before Euro 2012 soccer match against Spain in the Old Town of Gdansk

 

Hrvojka HorvatNiste zamotali svoj auto u šahovnicu?! Niste pometali na sebe prigodne majce?! Niste ofarbali face ?! Niste kockasti?! Ako niste, pa tko ste vi zapravo?

Nogomet je hrvatska, nogomet rješava sve naše probleme koji su zapravo prestali onog časa kad je zabijen gol protivnku, i padne li još koji – postat ćemo najjača ekonomska sila u Evropi, a možda i u svemiru.

Svaki gol zabijen protivniku znači 5 % porasta BDP-a. Tako se rješavaju problemi, a ne šetkanjem u povorci protestirajući protiv vlasti.

„Otac domovine“ ( čitaj Tuđman) lijepo je uzdigao nogomet na prijestolje koje mu i pripada, a ne kultura, školstvo ili znanost, čime bi oni to mogli pomoći ?!
On je pronašao formulu razvoja države koja ide prema bespućima povijesne zbiljnosti.

Zato, ajmo svi zajedno u jedan glas i ruke gore : HRVACKA! HRVACKA! HRVACKA!

Navijačku strast obukli su u crveno–bijele kockice i osjećaju se hrvatski, jako hrvatski, obična kockasta krpa stvara privid moći i sreće.

Gomila kockastih hoda ulicama ne bi li pokazali tko su i što čine za blagostanje države, zaboravljajući na kredite, možebitne ovrhe koje ih slijede, deložacije, iskapčanja struje i plina i drugih lijepih situacija.

No, nije važno, važno je radovati se golu koji donosi milijune jadnim nogometašima koji krvare na zelenoj travici za svoju domovinu. Važno je zvati se HRVATOM!

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

NEVJEROJATNO: Kod Šentilja sletio s ceste i udario u neuklonjen dio Željezne zavjese!

  Jutros se u neposrednoj blizini bivšeg graničnog prijelaza SFRJ Šentilj-Spielfeld dogodila nevjerojatna prometna nesreća, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

one + 7 =