Početna / Istaknuto / Konobar u Esplanadi prošao pored Erdogana kao pored turskog groblja!

Konobar u Esplanadi prošao pored Erdogana kao pored turskog groblja!

erdogan

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan doputovao je u utorak u 15 sati iz Bakua u Zagreb, u pratnji šestorice ministara, stotinjak članova osiguranja i protokola i više od sto turskih gospodarstvenika.
Nakon službenog dijela protokola u kojem je turski predsjednik položio vijenac na Zid bola, posjetio Pantovčak, susreo se sa hrvatskim uglednicima i predstavnicima vlasti, uputio se na kratki odmor u hotel Esplanade.

Dolaskom turskog izaslanstva u hotel osoblje hotela užurbano je pokušalo poslužiti uvažene goste sa pićem, a konobar zadužen za najuži predsjednički krug i samog predsjednika Erdogana, nakon što je sve prisutne uzvanike poslužio pićem prošao je pored turskog predsjednika kao pored turskog groblja bez da je trepnuo.

Kad mu je šef sale napomenuo da posluži Erdogana, konobar Marko Š. (56) samo je kratko odbrusio da nema šanse da posluži tog švercera što se ubacio u delegaciju.
Obzirom da turski predsjednik natuca hrvatski, a hrvatski je naučio još dok je kao mladić šanirao turski traper turistima iz Jugoslavije, odmah je pokušao objasniti da je on predsjednik Turske, ali Marko Š. (56) bio je neumoljiv.

Prema pričanju svjedoka, konobar Marko Š. (56) umalo da nije izbacio turskog predsjednika iz hotela, a atmosfera je došla do usijanja kada je konobar Marko Š. dobacio turskom predsjedniku kako ga se vrlo dobro sjeća sa Velikog Bazaara dok mu je uvaljivao turski traper pod Levis.

Srećom sve je na kraju prošlo u najboljem redu i ova situacija ubrzo je stavljena pod kontrolu, konobar Marko Š. ispričao se turskom predsjedniku što ga je zamjenio za švercera i što je prošao pored njega kao pored turskog groblja.

 

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Neće nas navući na fašizam – 80. obljetnica osnivanja KPH na Anindolu

Udruga antifašističkih boraca i antifašista grada Samobora Svete Nedelje i Društvo “Tito” Samobora i Svete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

ten − 3 =