Početna / Istaknuto / KONTRAPROSVJED katoličkih udruga: Otjerajmo komunističkog zloduha!

KONTRAPROSVJED katoličkih udruga: Otjerajmo komunističkog zloduha!

vrag_crveni

 

Koordinacija katoličkih udruga “Srce Isusovo” najavljuje kontraprosvjed prosvjedu protiv Cjelovite kurikularne reforme.

Prema priopćenju glasnogovornika Ilčića, želi se skrenuti pozornost na pojavu opasnih zloduha komunizma, antihrvatstva i antikatoličanstva, koji se, kako je objasnio i kardinal Bozanić, opasno, kao demonov zadah, šire našim medijskim prostorom. Rezulatat svega je i današnji prosvjed protiv ukidanja štetne i antikatoličke kurikaularne reforme, na koji se želi odgovoriti kontraprosvjedom.

Tvrdnju da je prisustvo zloduha već ozbiljno nagrizlo društvo potkrepljuju brojni dokazi, rekao je Ilčić. Jedan od najuvjerljivijih je iskustvo izvjesnog don Josipa Radića koji je prilikom uobičajene egzorcističke seanse otkrio najgoreg od svih zloduha – Josipa Broza Tita glavom i bradom.

 

zloduh

 

Kontraprosvjed će započeti u 17:30 ispred Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu. U uvodnom dijelu je planirana zajednička molitva, bdijenje, klečanje na kukuruzu ( tip FAQ 2016 sa oštrim bridovima ), zajedničko bičevanje i moljenje krunice.  Potom će sudionici uz povike “Iš, zloduše, iš” poći tjerati zloduha ulicama naše metropole.

Organizatori napominju da na kontraprosvjed nipošto ne dolaze osobe koje su eventualno mastrubirale nakon zadnje ispovijedi jer se time drastično umanjuje efekt kontraprosvjeda.
Izvor: Glac Konsila

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Jedan komentar

  1. netočno! predloženi kukuruz možda ima oštre bridove, ali je mekan (nije još dozorio)! Predlažem kamen drobljenac, veličine 3-9 mm!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

16 − 14 =