Početna / Dnevni Komentar / Lažna skromnost u lažnom oniksu

Lažna skromnost u lažnom oniksu

laznaskromnost

Onoga trenutka kada je Krist sjeo u grimizu na prijestolje, sve je otišlo do vraga.“ – M. Krleža

Crkva nikada nije bila tolerantna niti puna snošljivosti, suživota, poštovanja i ljubavi prema bližnjem svom, prema različitima i potrebitima. Crkva je institucija. Nije povezana sa kriminalom, ona jest kriminal. Od starog zavjeta preko novog pa do danas veliča smrt, patnju i bol. Pravi razlike po rodu, platežnoj moći i koječemu drugome.

“Žena neka u miru prima pouku sa svom podložnošću. Poučavati pak ženi ne dopuštam, ni vladati nad mužem, nego – neka bude na miru. Jer prvi je oblikovan Adam, onda Eva; i Adam nije zaveden, a žena je, zavedena, učinila prekršaj. A spasit će se rađanjem djece ako ustraje u vjeri, ljubavi i posvećivanju, s razborom.” 1Timotej 2, 12-15

Crkva je korporacija duboko umrežena u eksploataciju bijelog roblja, narkotika, prostitucije, pedofilije, naoružanja. Odgovorna je za više ubojstava, silovanja, paleži i otimačine nego svi diktatori zajedno. Jedino i isključivo što nju zanima jest moć. Gazdinstvo nad svima i svime na ovoj planeti. Ta institucija nikada nije prezala ni pred čime da bi se uzdigla na krvav tron.

„Ima nešto prelijepo u tome kad vidim kako siromašan čovjek prihvaća svoju sudbinu, da pati kao Krist na križu. Svijet dobiva jako puno iz njihove patnje.“- Majka Tereza

Nije svijet dobio ništa od njihove patnje već je Crkva dobila ogromnu količinu novaca koju je dotična umjesto potrebitima proslijedila njoj. Koliki sadist moraš biti da ti patnja drugih bude prelijepa? Crkva nije koketirala sa fašizmom, nije mu bila ljubavnica. Crkva je voljela fašizam, bila mu je i ostala majka.

„Nećemo tolerirati nikoga tko napada ideju kršćanstva. Naš pokret jest kršćanstvo“-Adolf Hitler

Isto tako je proganjala sve što je bilo obrazovano, napredno i puno života.

“Ja, Galileo, u mojoj sedamdesetoj godini života, kao zatvorenik i na koljenima, pred vašom Eminencijom i Prečasnom Gospodom kardinalima, Inkvizitorima protiv heretičke izopačenosti, imajući pred svojim očima Sveto Pismo, koje dotičem svojom rukom, odričem se i proklinjem i gnušam greške i hereze kretanja Zemlje.”

Ljudska su bića uz svu znanost i tehnologiju u suštini ostala primitivna. Malo je ljudi koji će prihvatiti odgovornost za svoja djela i nedjela. Mnogo je onih koji će tražiti izgovor, oprost i na kraju odgovornost pripisati imaginarnom biću jer eto „svi smo mi na Njegovu sliku i priliku“. Strah od novog, nepoznatog i drugačijeg duboko je ukorijenjen u ljude i Crkva je maćeha koja strah koristi za svoju dobit. I radi to odlično. Ponekada se, eto, zezne pa dobit završi u lažnom oniksu. I upravo u tome lažnom sjaju cijela je njihova istina. Laž.

Više o najjačem poduzeću na svijetu možete pročitati OVDJE

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

15. svibnja je naš Dan pobjede nad fašizom

  Nakon završetka Drugog svjetskog rata po odluci Narodne skupštine Jugoslavije, 15. svibanj, dan antifašističke pobjede, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

four × 3 =