Početna / Dnevni Komentar / Lijepa li je

Lijepa li je

  • Lijepa li jeŽivite u zemlji u kojoj caruje patrijarhat, gdje se silovanje izjednačava s rukovanjem, gdje žene za ubojstvo u samoobrani dobivaju deset godina zatvora a u isto vrijeme pedofili samo tri, u zemlji gdje se kler bavi politikom i gdje je normalno žvakati zastavu umjesto janjetine jer ona je rezervirana samo za one koji smiju srati i pušiti nasred crkve.

    Živite u zemlji gdje su vam djeca diskriminirana od rođenja jer ne caruje drugarstvo već krvna zrnca i gdje upis u školu nema veze sa znanjem već sa time gdje ti je navodni otac bio devedeset i neke. Živite u zemlji u kojoj je žena, koja živi sama, kurva koja daje svima pa će dati i meni , ako slučajno ne da e onda je sigurno gay.

    Živite u zemlji koja ima više gladnih nego sitih, gdje svećenici žive u palačama a političari sklapaju kriminalne ugovore, u zemlji koja je razjebana samo zato da bi mogla biti lakše rasprodana i poklonjena. Živite u zemlji u kojoj se djevojčice koje se bave orijentalnim plesom naziva kurvama, u kojoj se dječake koji nose crveno naziva pederima, u zemlji gdje se fašistički pozdrav tretira kao gestikulacija o visini kukuruza, gdje generacije ne vide more a tako je blizu.

    Živite u zemlji u kojoj ima osamdesetak posto katolika čiji bi se broj smanjio na desetak posto ako bi samo deklarirani vjernici izdvajali za crkvu. Živite u zemlji u kojoj je normalno tući ljude ako imaju dugu kosu ili majicu duginih boja. Na žalost u toj sramoti od države prisiljena sam spletom okolnosti živjeti i ja. Psujem ko kočijaš, nisam stvorena za kuhinju, ne rađam svakih dvije godine. I ne, nisam jugonostalgičarka, četnička kurva, prokleta komunjara koja se treba odjebati u Srbiju. Ja sam slobodna žena, anarhistkinja i antiteistkinja. I da, ja sam Hrvatica sviđalo se to vama ili ne.

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

Ustaško-revijalna komponenta proslave Oluje izmještena iz Knina u Slunj

  I dok su prošle godine u Kninu službeno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

nine − 7 =