Početna / Svaštarnica / Aktualan Proser / Lijepa naši hrvatsko jezika

Lijepa naši hrvatsko jezika

batarelo
“Ovakve stvari mi idu na jetra. Usred Zagreba, za Došašće imaju ‘evente’ za ‘xmas’!!! Kao prvo hrvatski se to zove BOŽIĆ, a već ako stavljate na engleski onda neka se poštivaju vjerski osjećaji, tradicija i poštovanjem prema samom Sinu Božjem. Piše se CHRISTmas. Zašto se Krist izbacuje iz svog vlastitog rođendana??? Koje nepoštivanje! Svaka čast Svibanj projekt (oni su to organizirali) baš ste pogodili vjerske osjećaje u sridu. Dajte taj X maknite, for Gods sake. Osjetim negdje tu Vigilare akcija protiv ponižavanja Božića…”

“…Iako je moja primarna primjedba bila vezana za Clintonove anti obiteljske i pro Choice stavove, ipak treba gledati i na druge političke posljedice u suradnji s ovakvim kontraverznim organizacijama. Neki utjecajni konzerativni prijatelji iz Washingtona su nas već pitali o susretu. Ako već gledamo interese Hrvatske na međunarodnom planu a posebno u SAD nesmije se zaboravati da Republikanci (konzervativci) drže većinu i u Kongresu i Senatu. Svaki čin ima svoje posljedice, te razboritost je uvijek dobro došla.”

“…Iskreno sam šokiran kako su ljudi spremni zatvoriti oči vezano za pobačaj radi “većih” ciljeva. To smrdi na machijavelizam. S druge strane kao hrvatski građanin ali kao i katolik ne pada mi na pamet da se povučem u neki geto i govorim kako je svijet loš i da mi nemamo što tu raditi. To je kukavičluk i lakši put. Na nas je da se borimo i ravnopravno sudjelujemo u stvaranje boljeg hrvatskog društva i svijeta, koji inače je stvoren na judeo kršćanske temelje…”

“…a ne sivi socijalizam centralno planiran od sivi, dosadni i apstraktnih birokrata (koji će misliti za nas). No nanny state for me thank you…”

“Zašto tolika medijska pozornost perifernoj neo-marksističkoj grupaciji koja se zove Occupy Croatia? I protiv koga danas ti lozeri prosvjeduju? Hrvatski vojnih veterana- branitelja koji su obranili i stvorili hrvatsku državu – temeljena na parlamentarnu demokraciju i tržišno gospodarstvo…”

Vice John Batarelo, predsjednik udruge Vigilare

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

O kukastom križu govore svi, pa i mavi Pevica

  ”Još ne mogu doći sebi. Pa to je van svake pameti. Napraviti tako nešto, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

sixteen + 17 =