Početna / Vijesti iz paralelnih svemira / Mamić, Bandić i Kerum osnivaju udrugu “Antiintelekta”

Mamić, Bandić i Kerum osnivaju udrugu “Antiintelekta”

bandićmamić
Zdravko Mamić, Milan Bandić i Željko Kerum odlučili su osnovati udrugu „Antiintelekta“.

Tvrde da je ovo njihova reakcija na najavu osnivanja „udruge intelektualaca“ od strane Branka Vukšića, Slavka Linića i don Ivana Grubišića.

Udruga bi se, kako tvrdi naš izvor, zalagala za promicanje općenitih ruralnih vrijednosti društva, prokazivanjem urbanog jugoslavenstva, slobodnu i povlaštenu trgovinu nekretninama za dužnosnike bez provjere porijekla imovine, slobodnu preprodaju nogometaša oslobođenu svih poreza uz poticaje menadžerima, više ulaganja u nogometne klubove od strane gradova i županija te privatizacijom svih oblika humanitarnih pomoći.

Također bi se zalagali za legalizaciju i promicanje nacionalnog psovačkog folklora, umanivanje važnosti literature svih vrsta, ponajviše književnosti pomoću koje takozvani „ljudi od knjiga“ sputavaju ljude iz naroda – rekao je naš izvor.

Za sada je nepoznanica tko će osim spomenute trojice biti član udruge. Špekulira se, kako doznaje naš izvor, da će se udruzi pridružiti don Damir Stojić, Igor Peternel i Marina Lovrić Merzel no to su za sada neprovjerene informacije.

Osnivači udruge za sada ne žele davati opširnije izjave. Našem izvoru je Milan Bandić samo kratko izjavio da ga je cijelog života vodilo domoljublje, čovjekoljublje, zagreboljublje, ljuljačke, ljiljani i ljulj.
Kerum je, prema navodima našeg izvora, žurio u servis s novim BMW-om i izjavio da urbanim Jugoslavenima ne daje izjave.
„E ovo smo dugo čekali i napokon dočekali. Udruga „Antiinetelekta“ će biti ponos Hrvatske, Zagreba i Dinama, a vama, mučkim provokatorima, poručujem da vas sve nabijem na kurac“ – našem izvoru je doviknuo Zdravko Mamić

Osnivanje je najavljeno za petak, točno u podne. „Ima li neke simbolike u svemu tome?“ – pitao se naš izvor.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Jesenska shema HRT-a: Umjesto Hrvatske uživo uvode se emisije Molitveni spektar i Glede Domovine

  Na HRT-u je odlučeno da u novoj programskoj shemi koncept programa više prilagodi zahtjevima …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

8 − 1 =