Početna / Istaknuto / Međugorje: Pokrećemo referendum za prekid odnosa s Vatikanom; papa je agent Udbe i 91. je fotografiran na četničkim barikadama!

Međugorje: Pokrećemo referendum za prekid odnosa s Vatikanom; papa je agent Udbe i 91. je fotografiran na četničkim barikadama!

papacetnicibarikade(  Jorge Mario Bergoglio, sasvim desno, na barikadama kod Knina 1991.)

Šokantne vijesti iz Međugorja! Nakon skandalozne izjave pape Franje o navodnom nepostojanju međugorske Gospe, na inicijativu Nadbiskupskog ordinarijata, župe Međugorje, vidioca i svih ozlojeđenih građana Međugorja i Bosne i Hercegovine, počinje sakupljanje potpisa za referendum o prekidu odnosa s Vatikanom.

 

Kap koja je navodno prelila čašu nije samo papina nedavna izjava već i dokazi o papinoj suradnji da Udbom i srbočetničkim agresorom.
Naime, postoji niz fotografija koje dokazuju tvrdnje međugorskih svećenika; Jorge Mario Bergoglio je krajem osamdesetih godina surađivao s jugoslavenskim tajnim službama, a 1991. sudjelovao u rušenju ustavnog poretka Republike Hrvatske podupiranjem srbočetničkih i jugounitarističkih terorista na barikadama oko Knina.

 

hotelbeogradJorge Mario Bergoglio ( sasvim desno ) u hotelu Jugoslavija krajem osamdesetih godina s nekim dobro poznatim licima.

Kako doznajemo, inicijativa međugorskih župljana, svećenika i vidioca bit će puno većih razmjera nego što se u prvi mah očekivalo.
Naime, Međugorje pokreće referendum o prekidu odnosa s Vatikanom i osnivanju nove Katoličke Crkve Herceg-Bosne.
Podrška im, kako tvrde, dolazi sa svih strana.
HDZ BiH je pozdravio inicijativu i stavio na raspolaganje sve svoje resurse. Pravoslavna crkva Bosne i Hercegovine inicijativi je dala punu podršku, kao i Srpska pravoslavna Crkva. Osim podrške, ove dvije vjerske zajednice spremne su ponuditi svu infrastrukturu za prikupljanje potpisa, kako diljem Bosne i Hercegovine tako i Srbije. Stoga se u Međugorju nadaju da bi mogli prikupiti dva milijuna potpisa, znatno više od potrebnog broja.

boza

Hrvatska biskupska konferencija se još ne želi izjašnjavati. U kuloarima doznajemo da s Vatikanom žele sačuvati srdačne odnose, ali neslužbeno i oni podržavaju inicijativu. Stoga je kardinal Bozanić, u kraćem i neslužbenom telefonskom razgovoru s našom redakcijom, dao samo kratku i neslužbenu izjavu kako će Katolička Crkva u Hrvatskoj i dalje biti lojalna Vatikanu i papi kao vrhovnom poglavaru, ali će narodu više poručivati da kupuje hrvatske proizvode, poglavito svjetleće kipove Gospe iz Međugorja.
“Kupujmo hrvatsko”, našalio se uvijek nasmiješeni kardinal Bozanić.
Izvor:Hina

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

two × five =