Početna / Svaštarnica / Aktualan Proser / Mi smo za slobodu mišljenja, ali samo ako je u našu korist!

Mi smo za slobodu mišljenja, ali samo ako je u našu korist!

miklenić
“Prilog Dajane Šošić u kojem je prezentirano otvoreno pismo civilnoga invalida Tihomira Cvetkovića s porukom hrvatskim braniteljima koji prosvjeduju očitovao je puno više negoli su urednici željeli te je razotkrio ne samo suptilnu mržnju prema hrvatskim braniteljima, nego i prema državi Hrvatskoj. U hrvatskoj javnosti trajno su u optjecaju brojna »otvorena pisma« u kojima autori donose više ili manje relevantne sadržaje, no mediji ih uglavnom principijelno ignoriraju jer nemaju snagu dokumenta, kao što npr. ima vjerodostojno potpisano pismo upućeno određenom mediju ili određenoj instituciji, i jer je to oblik izravnoga komuniciranja s javnošću, a poznato je da svaka osoba ima pravo na svoje mišljenje i na iznošenje toga mišljenja pa bilo to mišljenje (ne)logično i (ne)točno i (ne)važno.”

?????

“Isto tako domovina, Hrvatska, za takve manipulatore nema ama baš nikakve vrijednosti. Samo u takvom shvaćanju moguće je izjednačiti invalidnost nastalu kao posljedicu bolesti i invalidnost nastalu u vojnoj postrojbi. Da u Hrvatskoj postoji stvarno hrvatsko ministarstvo branitelja, na sva bi usta prokazivalo tu nedopustivu, neprofesionalnu, nemoralnu i bezočnu manipulaciju u Dnevniku, tražilo bi ispriku najodgovornijih HRT-a i ostavke urednika. Budući da je sve to izostalo, očito je da sadašnje ministarstvo branitelja ima neku drugu ulogu pa je očito da je braniteljski prosvjed više nego potreban i opravdan.”

“Osnivanje pak »Antifašističke lige Hrvatske« upravo je pokazatelj novih grupiranja za osporavanje tih neizbježnih procesa. No, ni to osnivanje nije bez manipulacije: umjesto da se nazove pravim imenom – komunistička, što bi bilo i legitimno i korektno – naziva se antifašistička te i na taj način pokušava kompromitirati Hrvatsku, zemlju u kojoj, hvala Bogu, stvarnoga desnoga ekstremizma ima manje nego u bilo kojoj drugoj članici EU-a.”

Ivan Miklenić, urednik Glasa koncila

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

O kukastom križu govore svi, pa i mavi Pevica

  ”Još ne mogu doći sebi. Pa to je van svake pameti. Napraviti tako nešto, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

2 × three =