Početna / Istaknuto / Mladi Jehovini svjedoci na praksi u izbornom stožeru SDP-a. “Da li ste pustili Zorana Milanovića u svoje srce?”

Mladi Jehovini svjedoci na praksi u izbornom stožeru SDP-a. “Da li ste pustili Zorana Milanovića u svoje srce?”

jehovini

piše: D.K.

Čitav izborni dan na društvenim mrežama kolaju postovi o važnosti izlaska na izbore, a najbrojniji su oni u kojima se agitira za SDP-e i u kojima se ističu nadnaravne sposobnosti Zorana Milanovića.
Tragom ove neobične pojave otišli smo u stožer SDP-a da vidimo tko su ti ljudi što pišu motivacijske postove o važnosti izlaska na izbore i koji pozivaju građane na obraćenje i vjeru u Zorana Milanovića.

Odmah pri dolasku primio nas je mladić u bijeloj košulji kratkih rukava, crnoj kravati i crnim hlačama na crtu kojem smo se i službeno predstavili. Mladić po imenu Jorge Lorenzo (izgovara se Horhe Lorenco) uljudno nas je pozdravio i na vratima nas odmah upitao “Da li smo upoznali Zorana Milanovića i jesmo li spremni pustiti Zorana Milanovića u svoje srce?

U cilju naše male istrage rekli smo da jesmo, a Jorge Lorenzo nas je pozvao da uđemo. Primjetili smo da su i drugi mladići i djevojke isto obučeni pa smo ih u šali pitali da li je netko od njih u Jehovinim svjedocima, a djevojka po imenu Shanon Matilda rekla je da je većina prisutnih mladež Jehovinih svjedoka sa Betele na Jankomiru, ali da su za potrebe izobrazbe poslani u stožer SDP-a na praksu.
Inače, Betela na Jankomiru u Zagrebu je velika kuća sa tridesetak stanova u kojima žive Jehovini svjedoci

Na naš upit kako to da su se odlučili baš za SDP-e, Jorge Lorenzo -koji je očito bio neformalni vođa ove grupe mladih- objasnio nam je kako je boravak u izbornom stožeru SDP-a slično iskustvo kao ono iz brošure “Stražarska kula” i kako će im ovo iskustvo uvelike pomoći u daljnjem radu.

Kao što znate naše poslanje je izuzetno teško. Mi svakodnevno idemo od vrata do vrata i pokušavamo upoznati ljude sa uzvišenim djelima našeg Gospodina. Osim Blanke Vlašić nismo u zadnje vrijeme nikoga uvjerili i onda je našem pastoru pala na pamet genijalna ideja. Ako uspijemo uvjeriti ljude da puste u svoje srce Zorana Milanovića i da ga zavole, onda će riječ gospodnja koju budemo pronosili biti -kako se ono kaže- pis of kejk za nas“…poručuje mladi Jorge Lorenzo.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Ludilo na najjače

Ratni zločinci se u civiliziranim demokratskim društvima ne slave, niti im se komemorira

Gotovo svi u EU primili su s nevjericom reakcije na pravomoćnu presudu šestorici čelnika HR …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

12 − nine =