Početna / Istaknuto / Mladić iz Vinkovaca osnovao stranku Glupo

Mladić iz Vinkovaca osnovao stranku Glupo

glupan

 

Nezadovoljan postojećom ponudom na domaćem stranačkom tržištu, prezaposleni mladić srednjih godina D. I. odlučio je osnovati vlastitu političku stranku i nazvati je Glupo. Iz nepouzdanih izvora Bosuta doznali smo da je ogorčeni mladić već godinama zaposlen kao dežurni intelektualac na društvenim mrežama, te da od toga sasvim pristojno ne živi, no da je većina njegove obitelji i dalje bez ikakvih primanja i lajkova – što je vjerojatno i kumovalo ulasku u politički život.

To nam je on sam potvrdio, nakon što smo ga jedva dobili iz prvog pokušaja:
– Jednostavno, nakon što je stara srala treći put toga jutra, odlučio sam iza sebe zalupiti prozor i pokrenuti vlastitu firmu, odnosno OMG registriran na mene. Tom ću mjerom zaposliti sve uboge i potrebite iz šireg zavičaja, prije svega majku, brata, gladnu sestru, oca, očuha, strica i strinu, dva ujaka, četiri sestrične, dva bratića, devet kumova, dvije bake, šogora, svekra, tetku u drugom koljenu, i možda ponekog iz trećeg i četvrtog koljena.

Plan smanjenja zaposlenosti i demografske obnove detaljno nam je obrazložio:
– Prvi korak bit će uzimanje milijunskih poticaja na minski nesumnjive površine, na obradi kojih ćemo angažirati pripadnike nacionalnih i vjerskih manjina, prvenstveno Srbe, Rome i Muslimane, ali i homoseksualce i feministkinje. Time ćemo zaposliti društveno najugroženije, ali i dobiti u konačnici nove obradive površine.
Stranku je nazvao Glupo, kako sam kaže, jer će tako okupiti većinu nezainteresiranih birača, velik dio biračkoga tijela (osobito predjele oko anusa) drugih stranaka i sve imbecile koji govore naški.

– Cilj stranke, koja će se u našem političkom polju pozicionirati kao šesti treći put, prije svega je rad za naše opće dobro, a ne samo opće dobro uhljeba ostalih stranaka. Kao što će se vidjeti u programu koji je u planu, Glupo će njegovati istančane osjećaje prema socijalnim slučajevima kao potencijalnim neinformiranim biračima, čije se loše obrazovanje i loše obrazovanje njihove djece naprosto mora nastaviti. To ćemo postići privatizacijom školstva i cijenama školovanja koje lijena sirotinja naprosto neće moći podnijeti. U interesu nam je sve ih zaposliti na crno minimalno dvanaest sati dnevno, do osamdesete godine života, kako bi nadoknadili godine nezaposlenosti iz mladih dana i stekli potreban radni staž za pristojnu sahranu.

Mladi intelektualac već se ranije istaknuo kao socijalistički osjetljivi aktivist, svojevremeno pokrenuvši malograđansku inicijativu “Blokirani od Romana Bolkovića”, koja je polučila znatne uspjehe u okupljanju desetina tisuća blokiranih, cenzuriranih i ušutkanih džabalebaroša, pjesnika-provokatora i ljubitelja mačaka iz čijih čvalja smrdi ko iz grobnice.
– S predizbornim manipulacijama neobrazovanih kmetova, nastavlja veselim tonom naš sugovornik, krenut će se odmah po predavanju potrebnih potpisa najglupljih, a na štandovima će naši volonteri ulijevati nadu u duboke čaše slučajnim prolaznicima i simpatizerima besplatno im dijeleći Bosin burek s nečim i majice s otisnutim natpisom Ovaj put Glupo!, zaključuje predsjednik Glupog D. I. i uz zvukove iz vodokotlića prekida vezu.

 

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

4 × four =