Početna / Istaknuto / Momak zaboravio da je Valentinovo. Za osvetu ona mu čitala pjesmu od Brune Šimleše dok mu nije pozlilo.

Momak zaboravio da je Valentinovo. Za osvetu ona mu čitala pjesmu od Brune Šimleše dok mu nije pozlilo.

Simlesa1

Kakva osveta jedne djevojke iz Piškorevaca. Njen dečko je zaboravio da je danas dan zaljubljenih i umjesto da kupi ružu, lijepo se obuče i izvede je na piće njen momak je došao u staroj trenirci sa nogometa u društvu svojih prijatelja i pitao je hoće li s njima na partiju biljara.

Djevojka je u tom trenutku izvadila papir A4 formata i zamolila svoga momka da sjedne na klupicu da mu nešto pročita. Momak je kako kažu očevici sjeo, a djevojka mu je počela čitati pjesmu od Brune Šimleše.
Njegovi prijatelji su se u tom trenutku razbježali i na vrijeme pobjegli od čitanja Šimleše na glas, ali nažalost njen dečko nije uspio pobjeći.

Jedna starija gospođa što se našla u blizini čula je kako djevojka čita pjesmu i vidjela je da je momak pao u nesvjest već nakon treće rečenice.

“Bilo je to strašno za gledati, djevojka je pročitala tek tri rečenice, a njen momak je u sekundi problijedio i pao u nesvjest. Sreća njegova da sam naišla u tom trenutku. Ne znam tko bi ga spasio jer samo žena u mojim godinama imuna je na Brunu Šimlešu. Zna se da muškarci ne mogu podnijeti njegove tekstove, a u Piškorevcima gay dečki nisu toliko česta pojava tako da ne znam tko bi mu pomogao”…govori nam baka Kata.

Kako doznajemo, policija je protiv djevojke podnijela kaznenu prijavu za nanošenje teških ozljeda i do daljnjeg će ostati u pritvoru, a mladić se trenutno oporavlja i van je životne opasnosti, iako su oštećenja na mozgu teška i liječenje će biti dugotrajno.

Ipak, novinari KontraPortal-a došli su u posjed Šimlešinog teksta kojeg je čitala razočarana djevojka i ekskluzivno ćemo objaviti prve tri rečenice što su dovele do ove nezapamćene tragedije. Molimo čitatelje slabijeg želuca da si pripreme pored sebe vodu sa šećerom, dva apaurina i sredstvo za smirenje jer tekst nije ni malo bezazlen.

Volim te zato što si svoja, a ne moja!
Volim te zato što znaš nečujno izraziti ljubav!
Volim te zato što se znaš diviti meni dok se divim tebi koja se diviš meni! (Bruno Šimleša)

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

IZJAVA SOCIJALISTIČKE RADNIČKE PARTIJE POVODOM DONOŠENJA PRAVOMOĆNE PRESUDE BiH ŠESTORKI

Facebook komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

seventeen − seven =