Most

MostNe idu li vam na živac, onako kvalitetno, osobe koje sve znaju o vama? Ili misle da znaju, da ne kažem uvjerene su da znaju. Takvi ljudi analizirat će vaše postupke do besvijesti i to vama u lice. Sjedite, pijete kavu i slušate nekoga tko besramno i totalka iritantno analizira vaš nedavni postupak ili vaše, nesmotreno i javno izrečeno, mišljenje. Jer ta vas osoba, naravno, poznaje bolje od vas samih i ona zna.

A vi i dalje sjedite i kroz glavu vam se vrti nešto tipa- ma znaš ti kurac o meni, ajde sestro prestani kakit i pusti me da kavu popijem. Svatko od nas ima bar jednog takvog lumena u blizini. Nisu to nužno negativne osobe ali su eto dosadne ko proljev. Samoprozvani psihijatri(nije da meni jedan ne treba), psiholozi i kontrol frikovi. Umorila sam se više od toga da imam gazdu. Od staraca, poslodavca, države, partnera, klinaca pa jebem ti sve dajte mi mira… Nemoj to ovako, moraš to onako, zašto si to napravila tako a trebala si ovako… jooooj zaboljela me glava, majke mi, zaboljela od tih savršenih, moralnih seronja što si daju za pravo da mi sude na suho i da me jebu u mozak svaki puta kada bubnem nešto kao- ako je zauzet, nije oduzet! Diže mi se živac od žena koje znaju o meni i ono što sama ne znam, sve moje tajne i sve moje mane. I znaju koji bi način bio najbolji da ja svoje nedostatke riješim na dobrobit zajednice. Naravno i na svoju dobrobit jer eto ova mala, plava budala nije sposobna za ništa osim za sranja. Pa dragi moji dobročinitelji eto vam poruke:

1.Ako se usluga naplaćuje(nebitno kako) prestaje biti uslugom i postaje zlatan kavez.

2.Kako već rekoh gore- ako je zauzet nije oduzet.

3.Kada ću da porušim most koji me spaja sa lošom stranom odlučujem jedino i isključivo ja.

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

Raskid

Svi mi imamo dobre i loše prijatelje. Oni loši ti guguću a oni dobri te …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

three × 5 =