Početna / Dnevni Komentar / Mudologija

Mudologija

mudologija

 

 

Inga Aesir

Gospon presvetli, mecena HRAST-a, dobiva, kako se navodno priča po kuloarima, MUDO. Što je za svaku pohvalu. Dokaz je to nesebične brige MOST-ića i HDZ-a o boljitku i prosperitetu građevina po lijepoj našoj.

 

 

Ako već muda nemaš sam, eto, oni će se pobrinuti da čak i to dobiješ.

Još nije definirano hoće li presvetli biti mudo-ministar ili će obnašati neku drugu zahtjevnu ulogu u ministarstvu. Pa da vidimo što bi to još važno moglo biti…
Farbanje muda pred uskrs, vrlo bitnog datuma u životu presvetlog nam gospodina.
Prva masturbacija u životu uz češkanje muda nakon iste i edukaciju o kataklizmičkoj šteti rasipanja dragocjenog hrvatskog sjemena.
Obilaženje stanova i kuća, njuškanje te diskretno ostavljenje soma eura u kasliću tamo gdje dotični osjeti miris tek izbljuckanog mlijeka.
Ulaženje u domove gay parova i naplaćivanje drakonskih kazni, te tako istovremeno punjenje proračuna što su ga crvene, komunističke, jugonostalgičarske sotone ispraznile.
Tamo gdje obitavaju samohrani roditelji dati rok za udaju/ženidbu od cca 3 mjeseca. Otimanje djece iz vražjeg okruženja te predaja na čuvanje i odgoj prvoj vjerskoj instituciji u blizini.
Egzorcizam uključen.
Tamo gdje žive žene što rađale nisu, odraditi nekoliko sati edukacije o štetnosti masturbiranja i kako u zamjenu za to iskoristiti bogom danu mogućnost širenja i savijanja nogu. Joga kao sam izvor grijeha – strogo isključena iz edukacije.

Tamo gdje živim to bi izgledalo otprilike ovako:
– Dobar dan
– Dobar dan
– Ne osjećam miris izbljuckanog mlijeka!?
– Točno, miris je nakon 20 godina ispario.
– Živite sami? Masturbirate? Nemate muškarca da vas kroz život vodi? A gdje vam je pobogu križ ako na zidu nije? Isuse bože dragi, pa kakve vi to knjige čitate? Znate li uopće kuhati?
– Gospon presvetli, nu si sednite bu vas kap vudrila!
– Gdje da sjednem ženo ,gdje? Pa tu sam sotona živi!! ….

I eto đavla, pobježe čovjek s novim mudima. Nisu ni muda što su nekada bila.

Facebook komentari

Inga Aesir

Inga Aesir
Kad te stoljećima tuku, ugnjetavaju, pale, polijevaju kiselinom, siluju, omalovažavaju, kamenuju, bičuju, šamaraju, kad ti govore da nisi ravnopravna, da nisi dovoljno dobra, sposobna, inteligentna, snažna,kad si za njih samo inkubator za stvaranje potomaka, samo kuharica i čistačica, prokleta kurva, kokoš i glupača - prijeđe ti u naviku da šutiš, zar ne?

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

eighteen + 17 =