Početna / Istaknuto / Muškarci govore o lošem seksu sa ženama…ona prerano doživi orgazam.

Muškarci govore o lošem seksu sa ženama…ona prerano doživi orgazam.

ljubavnici

Prerani orgazam pogađa oko 30 posto žena, najčešće mlađe životne dobi i s manje seksualnog iskustva. Uzroci su najčešće psihičke prirode – od manjka samopouzdanja do stanja pretjerane uzbuđenosti. Iako većina muškaraca ne smatra to nepremostivom preprekom u seksualnom životu, većina će se žaliti ako partnerica ne smatra kako se nešto treba poduzeti – odnosno njoj je svejedno jer je ona zadovoljna tako kako je.

Donosimo vam stvarne priče čitatelja o njihovim seksualnim iskustvima s ženama koje doživljavaju kao najgore ljubavnice u svom životu:

Mislila je da je najbolja ljubavnica na svijetu

Nalazio sam se s njom neko vrijeme, izlasci su bili duhoviti i zanimljivi, baš mi se sviđala i nekako sam očekivao da će nam seks biti fantastičan. Prvi put i nije bilo nešto, no tko to može zamjeriti, ali činilo se kako je svaki put sve gore i gore. Trajalo bi 30 sekundi, nakon kojih bi se ona zakotrljala i zahrkala. Najgorio dio je bio taj što je ona u potpunosti bila zadovoljna sobom te očito totalno nezainteresirana da zadovolji mene. Davao sam joj signale, govorio na tu temu, no potpuno me je ignorirala. Odlučio sam nešto poduzeti: Dok je ona ležala zadovoljna sobom, ja sam strgnuo pokrivače i počeo se samozadovoljavati. Nije mi toliko ni bilo do orgazma već do toga da joj pokažem što je, odnosno nije napravila. Nakon toga sam ustao, obukao se i otišao kući, a ona me u čudu gledala. Nisam više razgovarao s njom. Mogu oprostiti ženi što prerano završi, no ne mogu to što ju baš briga za partnera. Ispada da sam odličan ljubavnik koji na kraju nikada ne doživi orgazam, to je doista frustrirajuće za muškarca…piše nam u svojoj ispovjedi  Damjan H.

A ipak sam ostao s njom

Bili smo u vezi dva mjeseca i svaki naš seks je u prosjeku trajao ne dulje od tri minute. Situacija je bila još gora kod oralnog seksa, ako bi ju zadovoljavao sve je trajalo od 6 do maksimalno 30 sekundi. Također, nije se mogla pohvaliti niti veličinom “zračnih jastuka”, što je seks činilo još gorim. Ni danas mi nije jasno zašto sam ostao s njom dva mjeseca, iskreno mislim da mi je imponiralo to što oralni seks traje toliko kratko – odnosno smatrao sam to svojoj zaslugom…žali nam se Vedran Ž.

Uvijek postoji prvi put

Dogovorio sam s jednom djevojkom da ćemo se naći u njenom stanu, a seksualna kemija između nas je bila očita. Započeli smo se ljubiti i pipkati uza zid i brzo se premjestili na kauč. Trljali smo se jedno o drugo, znači ukupno se potrljala pet puta i napravila jednako toliko poteza i svršila je. Nije ni došlo do pravog seksa. Nismo bili tinejdžeri…Hrvoje T.

Prekidi dulji od samog seksa

To se dogodilo prošli vikend i bio je to naš prvi seks. Predigra je trajala dugo i doista uključivala svašta, a kad smo došli do seksa – katastrofa. Stavio sam ga unutra,a ona ga je izvadila van za ravno 2 sekunde. To je ponavljala valjda 100 puta, jer je bila “preblizu” orgazmu. Htjeo sam poludjeti. Mislim, pa dobro neka brzo završi, bit će drugi put dulje, ali ne… Mislim, pa zar ja bolje razumijem kako vagina funkcionira nego njena vlasnica? Na kraju me penis toliko pekao i bolio da sam plakao od bolova, bio je suh i iziritiran. Ne samo da nisam bio zadovoljen, već sam završio u bolovima, a o tome kako sam bio razočaran suvišno je i govoriti…piše nam Slobodan K.

D.K.

Facebook komentari

Kontra Portal

Portal svih onih koji žele nešto reći!

Provjeri i ovo

Crowdfunding ili solidarnost

  Prošle dvije tribine u Privredniku dvije su strane iste medalje. Prva je bila na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

one × 1 =